Bár Te ezt tudod.
Ez a gumi peremétől vagy 2cm-re keletkezett a futófelületen.Egy oldalt.Guminyomás nem volt jó,vagy nem jó slicket választottam az egyetlen lehetőségemből?
Nyilván a "nagy hírű" OB futamot,mint néhány csávó suttyómoto rendezvényét.
Bejött!
Nem olvastam a beszámolód, nem is olvashattam, de július 13. óta már el kellett volna készülnie bőven!
Éppen ezért nagyon kíváncsian várom a Kakucsi OB beszámolóját tőled is. De eddig semmit nem találtam csak az időeredményeket.
A MAMS honlapján sincs semmi már évek óta, a supermot.hu oldalon idén már erre sem veszik a fáradtságot.
Elég jó médiás kapcsolataim vannak, valamikor dolgoztam ilyen közegben, de ők úgy csinálták, hogy a versenyről hazafelé megírták a kocsiban. És legkésőbb 2nap múlva már mindenhová eljutott.
A motomax beszámolói és fotói ebben a szellemben készülnek.
A paradicsom dobálás hasonlatoddal sajnos nem tudok egyet érteni!
Itt senki nem kérdőjelezi meg a szakágvezető hozzáértését, hidd el elismerjük a tudását, de nem viszi előrébb a sportot!
Mégpedig tudatosan nem teszi!
Miért is tenné? Az általa támogatott versenyző a saját szakága által rendezett versenyeken, sorra nyeri a bajnokságokat, ez idáig jó is lenne. Egy Európa bajnoki, és a sok Magyar bajnoki cím igen jól eladható, sok pénzt hozhat a konyhára.
De kérdem én ellenfelek nélküli bajnokság az meg milyen?
Valamikor indult a bajnok sokfelé, igen komoly energiákat fektetett abba, hogy a legjobb legyen, lett is!
Emlékszem 2002-ben a Hungaroringen is volt AA futam, akkor még Ales Hlad VOR-al ment, szakadt bőrruhában, azt se tudta mi az a csúsztatás. Úgy picsázta el a Magyar bajnok, hogy öröm volt nézni!
De azóta változott egy kicsit a felállás, hol tart most Hlad és a többiek akik idejártak?
Szép évek voltak a Pásztóy általtámogatott bajnokságok is, de ott is valaki keserű szájízzel szállt ki a dologból.
Valamikor volt külön médiafutam KTM-el, KKLacháza beszámoló
Olvass csak bele. Bár ez 2003-as év.
Azóta mi van? Ahogy indult az egész,ahhoz képest, nyugodtan kijelenthetjük, hogy semmi!
Nos nem akarok sokat offolni.
És persze ez az én szubjektív véleményem.
Üdv,