. mivel megszívta magát ezér kivettem a gyertyákat meg leengedtem a karbibol a benzint hogy kiszellőzzenek a hengerek és holnap megpróbálom. egy kérdés: nekem 400-asom van és ott is annyit kell kitekerni a csavart? ja és miután rájöttem hogy összevannak cserélve a gyujtókábelek kipucoltam mégegyszer a gyertyákat meg jó sorrendben raktam fel a pipákat és indítani próbáltam. nos nem indult el mer még mindik túl sok anyag volt és 1 gyertyán már látszott hogy dolgozik de a maradék 3-at még beköpte benyával. holnapra kipárolog a hengerböl az anyag szerinted?
egykerék,nyél 2-3-4ben,majd motorfék,keresztbe csúsztatva be a körforgalomba,majd kettőben kuplunggal keró,hosszan,egészen 6.ig felváltva,elejét letéve szépen visszarakosgatva a fokozatokat gázfröccsel,hogy a motorfék dolgozzon ,aztán a maradék pár métert a parkolásig stoppieban kell befejezni.
Hajrá
...én sem vettem mert kicsit gyengének tűnt....igaz van légkulcs és nyomatéksokszorozóm ami mindent leszed még a hegesztett anyát is...
Egyszóval a lég-olajos blokk nem a rövid utakra van kitalálva. A bandit egy túragép. Tessék annyit menni, hogy a kútra épp csak be tudjon gurulni