sok helyen a lelkem kirázta. De jó kis kör volt, életem első nagyobb gurulása volt. Mindig attól féltem, hogyha elindulok valamerre akkor majd eltévedek, és ott ragadok...
Most már kezdek rá jönni, hogy valahol úgy is kilukad az ember
,és kihuzatós egyenesek,Ócsai bevezetőn 18§-20§,nemhiába fogy a gumi
,na nem a lányoknál
,de ha kint vannak a lányok, biztos nincs "rednőr"
Albertirsa -- Pilis -- Monor -- Péteri -- Gyömrő -- Üllő -- Ócsa -- Dabas, Inárcsi út -- Inárcs -- Újhartyán -- Albertirsa
A délelőtti programom nekem is megvolt szerencsére
,de faxa
Mi elsö idökben Oregon 2000-rel csinaltuk, en rendszerint a kapaszkodora , hatrafele raktam fel a kamerat ( szerencsere mindet kibir, meg azt is mikor a csajom lerugta). Ez tipus kis helyen elfer, es görögben faszan lehetet a stardon , meg vizben hasznalni, merülni vele. hatrafele, felrakva , de dudal bele a szel a mikrofonba, igy eleg szep motorhangokat rögzit. Haverom rakta fel a kormanyvegre tavaly. Egy km mulva a felelzövonalrol kapkodtuk fel az autok elöl...Iden vett 3 tapadokorongost, hogy az majd milyen jo lesz... kb egyszer probakozott vele, belelogot minden , tükör, plexi, stb. Ez mar profi kamera volt...Csak nekünk is rohadt türelmesnek kellett lenni, kivarni, meg tasztatja...Tavaly azok lettek a leghasznalhatobb felvetelek, amiket a csajok kezböl utakent csinaltak. Az olyan Tour de France-os lett. De mint irtam meg egy jobb kepessegü geppel is 8 orat taszakodot a baratom mire a youtube-ra egy max 10 perces elkeszült. Es mivel rakodt ala zenet , jogdijak hianyaban pl itt nemetben nem is tudom megnezni...
Szamomra legtöbbre ertekelhetök azok a kepek amiket a csajom csinal mögülem utközben. Igy utolag en is latom hogy hol is jartunk! :) Meg olyan helyeken keszül ahol altalaban senki nem keszit, mert nem lehet ott megallni pozolni, mert mondjuk 3meter szeles a szerpentin... radasul a motorok mozgas közben vannak, igy van dinamikaja, nem csak egy nagycsoportos bölcsis kepre jut idö ...Es egy kivalogatt mennyisegü kepet szivesebben nezeget mindenki.
Sajnos motorozaskor nagy hatrany hogy nem igen tudsz nyomkodni, apro beallito gombokat, igy meg ahogy elindulsz olyan beallitassal kell vegigtolni, vagy teljesen szetdarabold az utat, vagy a napi programot.