igazi lég olajos kazán
SZÉLES UTAT
, 1200 SA. Igazából én ilyen szerettem volna, már nyár vége óta nézegettem, de nem találtam megfelelőt. Ugy voltam vele ha tavaszig nem találok megfelelőt, akkor beruházok egy új vizes 1250-be. Fejidomost akartam és ABS-est mindenképp, feketét vagy bordót. Aztán megláttam egy hirdetést (fekete, bordó vázzal az álom párositas), hogy Békéscsabán hirdetik a gépet olyan áron, amiból mar alkudni se volt pofám, azonnal telefon, el ne adják senkinek, meg van véve, másnap már ott is voltam a pénzzel. December közepén hozták fel pestre, januárban lett rá rendszám. Azóta már 600 km van benne. Amikor jó idő van és nem melózok akkor egyből nyeregbe pattanok (pattanunk). Nagyon nagy élmény, fülig ér a szám a sisak alatt
, pedig még csak barátkozunk meg bejáratódunk. Gyerekkori álmom volt hogy lesz egyszer egy igazi szép nagy gépem. Nem is volt kérdés hogy a Bandit lesz az.
itthon kiegészítőként lehet megkapni hozzá mindent....ami a képen van 2.470.000.-körül van...ahogy én számoltam....abból kéne alkudni egy keveset....