mivel eddig csak szívtam vele, meg sok km-et nem tudtam még vele menni, talán ha már tökéletes lesz, és a gondtalan motorozásokkal töltött kilómétereket csak a tankolások, meg az olajcserék szakítják meg, mint az előző motorom akkor jobban összenövünk
fékeztem elrántottam még a kormányt csikorgó kerekekkel de a lökháritó szélét igy is elkapta. Öröm az ürömben, hogy pont a vonószemnél csattant neki igy sok kárt nem tett az amugy sem sérülékeny B3-as passatomban
. Épp csak a lökhárító alján lévő fekete műanyag betétről törött le pár dísz lamella, de mérges vagyok, hogy megsérült, jobban vigyázok a 21 éves kocsimra , mint más a 2 évesre, ami meg is látszik rajta, se törés, se karc, minden eredeti, erre egy retkes macska kárt tesz benne
. Ennél érzem azt, hogy már rendes motorom van, nem vagyok vele az utakon a tápláléklánc alján.
versenyzők motorjain keresztül a porschen át minden megfordul nála, nagyon tud, de az órabére szerintem nem az én pénztárcámmal kompatibilis
úgyhogy csak végszükség esetére megy oda a gép. De azt hiszem akkor én is elköltöm a motorra ott 2-3 dunántúli megye éves költségvetését
Igazi tapasztalati véleményt csak így lehet mondani róla!
Én nem bántam meg, hogy átálltam erre a kenési módra, azt hiszem, maradok is ennél!