. Amúgy én is nétem azt a mocit, ha Még egy olyat akartam volna, akkor azt vettem volna meg. 495 lejárt műszakival sok szerintem, ránézésre jó, de mindenképp meg kell hallgatni, ne zörögjön, kalapáljo, csörögjön a blokk, meg kis próba után, ha megállsz ne follyon az olaj. De szépnek valóban szép. Széles utat.
Aa lánckerék pedig a DID láncszetthez jár amit alkalmanként talán most is a Louis-ból lehet megvenni 120€-os alkalmi áron. annyi a bibi, hogy ez csak az 50VM-es és nem 50VZM-es erősitett változat. De viszont végtelenített , így ha lelkes vagy te magad is be tudod rakni, csak ki kell venni a hátsó futóművet , legővillástól, mely jó alkalom arra , hogy közben átkend a rúgóstag himbáit, mert bizony a gyárilag belerakott zsír nem elegendő, és elég könnyen beverődik a tűgőrgő a csapokba. És akkor bizony elég költséges lesz a javítás.
Motorfékhez még használható!
jah, s egy-két esztétikai hiba még oks, de motorikusan tényleg jó legyen, bár olvastam hogy eléggé elnyülhetetlenek ezek a mocik, fogyasztása meg gáz kartól függ... ki hogy húzza de oylan 5liter talán, ugye?:D amúgy tényleg nem rossz, csak hát sokkalom az árát, s ahogy ismerem a kereskedőt biztos nem igen akar engedni belőlle majd, de megpróbálom kedden...