Suzuki Katana 550,vágytam egy olyanra kölyökkoromban,még most is feláll a szőr a karomon ha a hangjára gondolok(pláne fordulaton),használtak egyet itt a környéken....
Erről jut eszembe......ballagási ceremónián kellett részt venni.....az utcán fel-alá motorozott egy srác Katanával..........na én az utcán töltöttem végig a műsort,de qrva jól éreztem magam!
Gondolom tudjátok hogy ezt az XS1100-et tekintik a késöbbi FJ 1100- FJ 1200 majd XJR 1200-1300 alapjának, elődjének. Szerintem legalább akkora kultusz gép mint az 1100-es katana. Ezzel nem menni kell, csak a tudat hogy birtoklod. Vagy ha mégis ráülsz akkor időgépként repít vissza 3-4 generációt. Ès rögtön alkalmunk lesz utána átértékelni a mai motorok, most taknyosnak tűnő futóművét.
Gondolom vezetni olyan mint egy dömpert.
Az első 1000 köbös motor amivel mentem egy Suzuki gs1000-es volt,70 valahányas évjárat,azzal is bírkózni kellett,de hamar belejöttem!
Az ECU mellett 2 csati van , az egyik a diagnosztika 6 pólusú ebbe megy az OBD, a másik meg egy 8 pólusú azzal lehet az pl az injektortérképet durván hangolni.
Még egy utolsó kérdés, és nem zaklatlak tovább vele:
Közvetlenül az ECU-ra kell dugni, vagy a diagnosztikai csatlakozóra (asszem hatpólusú)? Mert ha az ECU-ra, akkor nem lehet elindítani a motort vizsgálat közben? Netán több csati van az illesztőn, és az ECU és a motoron lévő ECU csati közé, mint pl. a power commander-t?
Ha nem bizol az SBK-ban, ajánlhatok neked Hurric-ot vagy Shark dobot, az első 80e, a második 99e..
Én az SBK kivehető db killeressel szemeztem, de kicsit elbizonytalanítottak itt a fórumon, hogy majd veszít az erejéből, rosszabbak lesznek a menettulajdonságai, stb... 2010-es 1250-es FA-ra tenném.
sőt ha valaki fellök véletlenül,akkor is kiderülhet,hogy nincs biztositás, és máris te leszel a hibás...mert nem volt érvényes biztosítás(másét nem is merném mutatni,mert az meg alapból gáz)...
tényleg jobb ha kötsz rá...mindenképpen megéri..
Szinte a gyárival megegyező felülete van, online láthatod a szinte az összes szenzor értéket, a befecskendezök nyitási intervallumát, előgyújtásértéket. Hibakódot lehet vele törölni, kikapcsolni a szinkronteszthez a ISC-t. Ha írsz nekik, teljes felvilágosítást adnak, de ha végignézel pl egy 1250-es sm-et akkor látod hogy mikor használják...
ha sport, akkor pilot power szerintem. 50-55 wgy par, es nagyon tapad.
nekem tapasztalatom is van vele ;) 0 fokban a haztol 50 meterre levo lampanal san stoppizok vele. a sporttura gumik sehol nincsenek hozza, csak hatul nem tul nyero, ez a 60en kb 10e alatt kifingik
Talán itt a többség nagybandit hajt és inkább a sport-túra vagy túra gumit használjuk, a gumifórumon többet tudhatsz meg...
pl. Brian nevű fószer elég otthon van a témában, indexes fórumon is árul....
Én sem favorizálom a sporgumát...
Erről jut eszembe......ballagási ceremónián kellett részt venni.....az utcán fel-alá motorozott egy srác Katanával..........na én az utcán töltöttem végig a műsort,de qrva jól éreztem magam!
Az első 1000 köbös motor amivel mentem egy Suzuki gs1000-es volt,70 valahányas évjárat,azzal is bírkózni kellett,de hamar belejöttem!
Tök nyugi túrázós.
1.1 szép
Az éjjel nem sokat aludtam azon fekete-kóromozott motor miatt.
1100-es,81-es, 20800 km, teljesen gyári állapot...
Még egy utolsó kérdés, és nem zaklatlak tovább vele:
Közvetlenül az ECU-ra kell dugni, vagy a diagnosztikai csatlakozóra (asszem hatpólusú)? Mert ha az ECU-ra, akkor nem lehet elindítani a motort vizsgálat közben? Netán több csati van az illesztőn, és az ECU és a motoron lévő ECU csati közé, mint pl. a power commander-t?
Én az SBK kivehető db killeressel szemeztem, de kicsit elbizonytalanítottak itt a fórumon, hogy majd veszít az erejéből, rosszabbak lesznek a menettulajdonságai, stb... 2010-es 1250-es FA-ra tenném.
tényleg jobb ha kötsz rá...mindenképpen megéri..
NOLAN N84 N-Com "XS"méret eladó
UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző
400 UV és karcmentes plexi
belső pinlock páramentes plexi
orr légterelő betét
bogárháló
teljes szellőző rendszer
kivehető, mosható arcpárna és bélés
mickrolock állcsatt.
Bp.
nekem tapasztalatom is van vele ;) 0 fokban a haztol 50 meterre levo lampanal san stoppizok vele. a sporttura gumik sehol nincsenek hozza, csak hatul nem tul nyero, ez a 60en kb 10e alatt kifingik
pl. Brian nevű fószer elég otthon van a témában, indexes fórumon is árul....
Én sem favorizálom a sporgumát...