......amiért egyáltalán írok erről az az, hogy nem csak a jómódúaké a világ és az abban található örömforrások és ezekből ne akarjanak kizárni másokat.
Ahogy mondani szokták: kéred az ostort....
A megvásárolt tárgyak tulajdonlása nálam nem egy rövid időtartam, hanem örökre vagy egy kicsit tovább is szól. Ezért igyekszem tartós dolgokat vásárolni, ami nem egy idényre szólnak, így kevés kompromisszummal sok kellemes emlék kötődik hozzájuk, ami miatt nekem sokkal többet jelent mint másnak (valaki levetett, használt tárgya).(ugyanakkor közeli kiruccanásokra a másik motorokra még teljesen alkalmas , mikor csap pár apróság van benne.)
Nem értem mi értelme szinte már hösként beállítani a kevésbé tehetöseket, és miért kell rázni a szaros gatyát? Csak azért vettem ilyen egyszerüre a a figurát, mert egyszerüen elbeszélünk egymás melett, és ennek lehet én vagyok az oka, meg a körmönfont fogalamzáson.
Mit írtam? Tegye, de ne reklámozza! Komolyan a sok idióta már féktárcsát "gyárt". Felbasz egy darab földön talált lemezt lézer, vagy vízvágóra... utána itt hirdeti, bilincsbe kéne elvinni, az oldalnak meg letiltani a hozzáférést...tudom hogy szegénység nagy úr, de létezik felelösegtudat is a világon...
Millió fos alkatrészt tervezhettem volna, és gyártathattam volna profi módon, de tudom hol a határ. Hiába készítek nap mint nap müszaki doksikat ürkutatás számára (bár tudom ez nem látszik rajtam, én sem hiszem el hogy lesz belöle valami), és egyéb gusztustalan helyekre, nem érzem hogy elég tudásom tapasztalatom lenne "belepofázni a jármügyártók dolgága". Viszont többeknek vannak önértékelisi problémái, vagy csak simán el vannak csúszva...nekik ez nem okoz lelkiismereti kérdést.
Szóval egyen bárki/mindenki a terülj-terülj asztalkáról, de ne fogdozzon össze mindent, és ne köpjön bele más levesébe, csak mert néha nem éri fel az asztalt.
Ugyanakkor lehet hogy sokan el kivánják fogadtatni, hogy szorult helyzetben bármi megengedhetö, és elfogadott, csak egy" kör erejéig", de mondjuk ha egy nem idén barnult szotyiköpködö ezen címszó alatt túrja-zabálja fel az említet motoros konyhakertjét...mondván nekik is járna a világ jó dolgaiból...
Összegezve: teszek rá ki mit csinál, de ne akarjon már magából 21.századi höst faragni, mert nincs meg a "megfelelö" anyagi (szellemi?) feltétele, de mégis tud motorozni.
Nekem végkép senki nincs útba. A környezetváltozás óta többet ülök bringán mint motoron, de ha motorra ülök, mikor olyanok a csillagok állásai, akkor nem akarok kilódni elinduláskor egy rossz cipzár, vagy egy hulladék alkatrész miatt...már régen nem számháborúzok, a minöség mennyiség felö kerekedett.