Egy szó mint száz ha szerpentinezünk akkor nem a nagy grandturizmók után csaholok hanem ez mindig fordítva történik és nem azért mert az én motorom erősebb.
). No meg ezért is van az hogy nagyon sokáig meglátszódik egy emberen hogyha nem egy relatív kicsi motoron kezdett hanem egy 600-as "kezdőmotoron".., mert ő már az elején se törekedett a lendületmegtartásra, ezért rendesen kanyarodni se tanul meg soha
.......de a street triple úgy kanyarodik,hogy merevedésed lesz tőle!
Meg tudom érteni ha valaki 1250-nel jár, mert itt nem a lóerők számítanak.
...lelőtted a poénomat csak nem találtam a tengelyt, hogy lefotózzam a színkóddal együtt
.....
mindig mondjuk, h ár-értékben a nagyteső jobban megéri, de sosem hiszik, mondjuk megértem, elégé fosatosan hangzik az 1200köbcm, nekem az eladó srác azt mondta, ezzel is lehet menni 90-el, elégé meggyőző....
elhittem..és tényleg...
A kraft akkor hiányzott, mikor nagyobb motorokkal mentünk együtt. Én végig 8000+ fölött jártam, mikor az FJR-es cimbi még csak 3-4000 körül, közel "alapjáraton". Előzéskor, hegyen meg aztán bőven látszott a difi.
Mentem nagy és kisbandival is. Ha a nagy helyből ugrik 8 métert, akkor a kicsi is ugrik 7-et. Igaz neki kell 30 méter nekifutás.