Egyrészről nekem teljesen mindegy hogy adod elő a te verziódat, másrészről, meg neked lenne mire!
Remélem nem érted félre! Régóta járok ide, hogy okosodjak, de hosszú évek mérlege az, hogy elég sokat fektettem ide bele, és alig tudtam belőle kiszedni valamit, és nem anyagi oldalról közelítem meg a dolgot.)
A kormánycsapágy tisztítás-zsírzás, meg a villaolajcsere még hátra van. Ja, meg még a karbisor is lekerül, belekukkantunk, kipucoljuk, meg a szelepekre is rátekintünk még ha már így szét van kapva...
A blokkon kívül szét van "dobva" rendesen. Engem a futásteljesítmény (22.000km!)függvényében látható görgőnyomok aggasztanak.... A Hondánál combos szimmering volt ott és több mint dupla ennyi futásteljesítmény után sem volt még látható nyoma a tűgörgőnek!
Képet megköszönöm!
Én kb örömtáncot jártam, hogy a teljes blokk fekete, minden más szálcsiszolt alu vagy rozsdamentes. Az előző motoromon (zr750C) az előző gazdi azzal szórakoztatta magát, hogy a polírkorongot huzigálta mindenen. Felnin, motorburkolaton, lengővillán, teleszkópvillán, villahídon. Ritka okádék volt már pár csepp víztől is, én meg egész évben használom, ezt a szineset sokkal könnyebb elfogadható esztétikai állapotban tartani. :)