de még messze van még a késztől... A hangnál nekem sem az a lényeg hogy üvöltsön, hanem szépen doromboljon a seggem alatt!
jó sokáig fog menni !
Aztán nyitott dob környezetvédelmi tiltás ki katt.... javított valamit de nem az igazi.
Aztán rászántam magam és beállíttattam padon egy FI tuner közbeiktatásával. Most érzem igazán jó kezelhetőnek a gázkart. Nem ránt szépen adagolható van tartalék, menetszél, emelkedőn, nem esik olyannyira vissza a fordulat mint ezt addig tette. Kipufogót meg én azért tettem rá mert nem halottam a hangját a C2-esbe.
Úgy ment szegény mint amikkor valakit fojtogatnak, sziszegett, szuszogott, mindezt azért, hogy a környezetvédelmi normáknak megfeleljen nem azért mert az a motornak optimális. Erről ennyit!
Motorod maximális nyomatékához tartozó fordulatszám 3/4 értékén egy átlagos utcában a motorod mögött 3-4métere hány dB hangerő mérhető?
A dB skála meg nem lineáris, tehát ne gyere azzal, hogy 93 és 100 között 7 a különbség.
Éjszaka a csendben alváskor 1-2dB plusz is jelent annyit, amire felébred az ember!
Remélem majd eljutunk pár év alatt oda, mint külföldön, hogy a rendőröknek lesz eszköze és kapacitása az út szélén hangerőt is mérni nem csak mérlegelni a teherjárműveket.