Van a csapatban: YAMAHA, BMW, KAWASAKI, HONDA és még soha senki nem lett lehülyézve azért amije van.
igen Tashner mesterrol beszelek.
itt ahol a legaktívabb hozzászólóknak nincs is banditjuk ?
de figyelek és tanulok a nagytudású tapasztalt emberektől akik egyszer egyszer olyan kis semmiségekbe gabalyodnak bele hogy az ember nem tudja hogy ez most komoly ? vagy szívatás ?
Annak ellenére hogy Honda párti vagyok a mai napig
mégsem jövök ide a fórumba nap mint nap fikázni a Suzukit. Felesleges...mint ahogy felesleges az itt lévő Suzuki tulajokat győzködni hogy a másik motor milyen "űberfasza". Lehet a Tasit is baszogatni hogy miért "műanyagmotorozza" le a másik motorokat, szerinte műanyag, mások szerint meg nem. Hagy legyen már ez a véleménye.... Nem vagyunk egyformák, mint ahogy a motorjaink sem. De egyszer és mindenkorra, vegyük már tudomásul hogy EZ EGY SUZUKI BANDIT FÓRUM EMBEREK! Na ennyi... Lehet nekem esni. Tessék!
De a Hondának is meg vannak a gyenge pontjai .. szerelhetösége katasztrofális ........ a műszaki meg oldásai bonyolult , maga a motor rendszer műszakilag zseniális , a végletekig ki találva , ki hézagolva , kiszámolva és tesztelve ........ de ennek is meg van a hátránya ..
mindenki halot már Honda hangot ,,mint a villany motor ...........
csak érdekeség :
a honda vfr 800 v/4 ese a motor gyártás csucsa minden tekintetbe ............ de a dugatyu hézaga ugye leg kisebb ilesztésel bir ,, egy bandit a maga 6 százados illesztésével se szol olyan szarul a szerviz limite 12 százados ,, a banditok több mint fel simán el megy 18 - 20 százados kopásig a HONDÁBAN ha már 10 százados a hézag zörög, csatog ,csilingel ............... a fogaskerekes vezérlése egy ujabb műszaki csoda , de itt is a fog hézagok növekedésével el mászik a vezérlés cserélye 5 * kiadás a láncos vezérlés cseréjénél ,,
ugyanakor sulya kétszerese a láncosnak ..............--
,, igen a Honda nagyon jó motorokat gyárt és a három japo valojában a HONDA Fejlesztésekből él . kopint , le másol ..............
De ugye ez egy bandit forum .... NA a lég /olajos teknikát az usá- ban találták ki és a SUZUKI szabadalmaztata ... 1985 -töl --90 ig a SUZUKI olyat csinált a motor gyártásban amit a honda a cb 750 nel .. korszakot épitett ...
nem kéne ezt csak ugy a sarokba dobni szerintem ,, mivel BANDIT
forum szerintem Maga a bandit ennek köszönheti a nagy sikerét
egy olyan motor alkotott vele a Suzuki amiben benne van minden .. amit TI MOST állandóan KERESTEK,, más motorokban ...
Erő , dinamika , ki forot teknika , megbizhatoság , ........... lehet dönteni, lehet turázni ., jól fogyaszt .... még versenyezni is be fogható arányaiban olcsó fent tartani . compakt , kétszemélyes stb stb