István régebben belinkeltél ide egy terméket nevezetesen Xado gél, mechanikus váltóadalék. Írtad, hogy megosztod tapasztalataidat remélem nem parasztvakítás a termék. Kíváncsi vagyok mert az én gépembe is eléd sok km van és meg akarom előzni, a Suzuki gyengeségét. Félek az ilyen szerektől nem szeretném ha csúszna a kuplungom tőle.
Hja gondolom a benzin bele van dögölve, mert qva büdös, tuti a tankot, meg a csapot-szőrűt is át kell mosni...olaj -olajszűrő is egy éve volt cserélve rajta azt is kéne szerintem, még ha talán 100 km-t sem ment azóta...
Èn akkor kérdezném, hogy kétszeméllyel, teljes kigyorsítás olyan hosszúm áttételen , mint a baditnak 1250-nek van?
Sor 4-V4 biztos hogy azonos konstrukció, mondjuk akár az kenési szivattyúzási távolságok tekinetében?
A két konstrukció között kb 20-25 év van, és nem mondnám, hogy az újabb javára, hacsak menézem a katana blokkom, meg egy mai kikönnyitett csokispapírt, de meg lehet gyözni, hogy alapjárattól rendelkezésre áll egy használt motornál is (ahol már kopott a olajpumpa is nem csak a csapágy és illesztési hézagok) megfelelö olajfilm teljes terhelésnél is...