Utána meg nemsokkal jobbos emelkedő bukkanóval kamion előzés
nai tt én is szurkoltam a kis Ducinak a sityak alatt gyííííí aranyapám...
mindenkinek mást jelent a motorozás van aki pörgetni szereti van aki nyomatékból gyorsulni van aki egyenesben van aki kanyarban ettől függetlenül nem biztos hogy a másik egy béna pöcs szerintem
Megjött a cserés központim, remélem holnap vagy holnapután ki lesz cserélve, mert valami borzacskó érzés volt a hátulja Cseszneken mint takonyban a hurkapálca.
Azt hittem először velem van a baj, de sajna nem.
Ez van. Szemtelen is vagyok hát legyen. Nem kezdelek el szembesíteni saját magaddal mert ismerlek már elég jól és tudom, hogy felesleges mert kicsit sem gondolsz bele abba amit írnak rólad pedig jót tenne
Személy szerint teljesen megértem a soklóerös és kevesebbel is beérös emberkéket is.3500ccm a legkisebb motor a négykerekeseim között.A nyomatékmániát is teljesen értem de amig nem egy versenypályán megy a marha nagy motoros vagyok,addig csak eszetlenkedés amire untig elég egy 600 ccm-s motor is ami 100 loerö mert hiba a kevesebb nyomaték ha tartalmasan-lendületesen huzod a 600-nak már az is elnyujtja a képet meg jön a dupla kondenzcsik :)
Versenypályán meg teljesen okés hogy mindíg több loerö és nyomaték kell mert ha képes valaki ugyan azt a kört szinte másodpercen belül töbször megtenni,akkor bizony joggal bizonygatja hogy neki már jobb lenne nagyobb motor mert nem tud tovább fejlödni.Az utcán meg szerpentinen meg inkább csak kikapcsolódás megnyujtani a teret a végtelen loeröinkel. Én is utcabetyár vagyok minden téren ha esetleg ettöl a hozzászólástól sértve érezné magát.
Ja és szeretem a nagyköbcentis motorokat és a nyomatékot meg a loeröt is
Rendezzetek egy jo versenyt hogy ki a gyorsabb és aki veszt,annak az lesz a büntetése hogy nem írhat idiótaságokat bibliányi mennyiségben