Még adok a plexinek egy esélyt. Majd esőben kipróbálom, mennyit véd. Ha nem ázok el tökig, akkor marad a motoron. Egyenlőre nappal szépen árnyékolja a GPS-t, így valamit látni is lehet belőle.
Hello! Véleményt szeretnék kérni egy suzuki bandit 600n-ről lenne szó 1995-os évjárat és 499 e ft hogy ha ugy kerülne ra sor megérné e megvásárolni a motort vagy nem?! 41 e km-ert ffutott,valaki esetleg valamilyen véleményt ha tudna mondani annak örülnek:)
40 éve motorozok ..............
kb 30 éve szerelek ....................
a motorom elég jó és erös .......................
jönn LEVI .............
ö 600 hokuszpok motorjával engem körbe motoroz .. és ezerszer jobban motorozik mint én ..................és a hatszáz a király ... de mégis vesz magának egy 1000 kerepelöt ..... na persze ez után a hatszáz ... egy nagy szar .........
aztán már fel ismeri a 10 villás kulcsot és azt hiszi be leledumálhat a nagyok dolgába ..... ki oktatni probál O tudásal és tapasztzalatal ... és sajnos el jutunk oda ....... hogy nekem kell szabadkoznom ....... és meg védenem a saját szakmám ..
mert pisi király már nem csak jobban motorozik nálam ..
már a szereléseimbe is bármibe bele tud kötni ...
nekem az jönn le eböl ........ hogy semmiben nem tudom fel venni a versenyt F Leventével ..... ha bele szakadok akor sem ..
Feleslegesen húzzátok egymást, soha nem fognak közeledni az álláspontok...így fórumon keresztül biztos nem.
Söt minden egyes alkalommal csak lejjebb és lejjebb csúszik a színvonal...
De Te még mindig buta vagy. Mivel nem szerelek itthon ezért nem is hozhatják hozzám a motorokat. Ezt már leírtam csak a kavintont elfelejted beszedni
Nem kapom fel a vizet. Ismerlek. Van egy véleményem rólad de nem hangoztatom mert felesleges. Beletudnék kötni a videóidba hogy azt miért is úgy csinálod, akár a szinkronnál de tudom hogy felesleges mert veled beszélgetni nem lehet. Te csak azt ismered hogy "ez egy szar de neked jó lesz" "ennyi meg egy bambi" és a társai.
Elhiszed magadról hogy te egy isten vagy mert nem tudod felfogni hogy van más szemszög is...
Meghozták hozzám a Bandit 250-es japán belpiacos motort(1996-os). Ma szétszedtem. Termosztátot honnét tudok szerezni hozzá? Valaki kihagyta a szerelésénél Valamelyik másik motoré jó bele ha ezt nem kapni?
Köszönöm a segítséget!
nem kell fel kapni a vízet ... mindig fáj az igazság !
olyanokat ne irjál higy tudsz szinkronizálni ....... mert nem igaz esetleg tudod hogy melyik csavarokat kell tekergetni ..
ha tudnád ? a környék motorosai hozzád vinnék a vasakat .. de csak a még butább motoros cimbiknek tekergeted nagy hozzá értésel a csavarokat ...............
Frecskával már ezerszer ki beszéltük 100 ból jó ha 5 szerelö lesz a töbi mind olyan mint te ..... nagyon ért mindenhez ,, kibaszot jol motorozik ..... mindig az a leg überebb motor ami ép a sege allat van ... ÉS HATALMAS az ARCA még Tasinak sincs akkora
Mint fo plexifob, ki tudom jelenteni, van megoldas. Letezik olyan plexi a legtobb motorra, ami majdnem olyan szelcsendet biztosit, mint egy naked. A baj az, hogy ez magassag meg sisakfuggo. Pl ultem fjr-en gyari plekoval, majd megmakkantam a zajtol. Ultem masikon puig plekoval, kellemes volt. R1200rt gyarival szornyu, k1600gt szinte tokely. Deauville magas plekoval rettenet, vfr vtec magasitott givivel, magas kormannyal maga a zen. A gazdik mindet imadtak:-)
Az a szerencse hogy rengeteg modon lehet egy motort szerelni jól. Termeszetesen te elhiszed magadrol hogy csak az a jo amit te csinálsz. De nembaj. Masok latjak a videokon hogy nem biztos hogy mindent jol szinalsz. De levagy szarva mert isnerunk innen a fórumról.
40 éve motorozok ..............
kb 30 éve szerelek ....................
a motorom elég jó és erös .......................
jönn LEVI .............
ö 600 hokuszpok motorjával engem körbe motoroz .. és ezerszer jobban motorozik mint én ..................és a hatszáz a király ... de mégis vesz magának egy 1000 kerepelöt ..... na persze ez után a hatszáz ... egy nagy szar .........
aztán már fel ismeri a 10 villás kulcsot és azt hiszi be leledumálhat a nagyok dolgába ..... ki oktatni probál O tudásal és tapasztzalatal ... és sajnos el jutunk oda ....... hogy nekem kell szabadkoznom ....... és meg védenem a saját szakmám ..
mert pisi király már nem csak jobban motorozik nálam ..
már a szereléseimbe is bármibe bele tud kötni ...
nekem az jönn le eböl ........ hogy semmiben nem tudom fel venni a versenyt F Leventével ..... ha bele szakadok akor sem ..
nem is idegelem magam tovább ..................
Söt minden egyes alkalommal csak lejjebb és lejjebb csúszik a színvonal...
Kevesek egyike aki bírja a kritikát, tisztában van képességeivel, és képes a fejlődésre is!
Ezért teljesen felesleges veled beszélgetni, nem vitázni. Még beszélgetni is felesleges.
be iratkozom hozzád valami szemináriumra .......
mesélj még olyan jó olvasni ....
Nem kapom fel a vizet. Ismerlek. Van egy véleményem rólad de nem hangoztatom mert felesleges. Beletudnék kötni a videóidba hogy azt miért is úgy csinálod, akár a szinkronnál de tudom hogy felesleges mert veled beszélgetni nem lehet. Te csak azt ismered hogy "ez egy szar de neked jó lesz" "ennyi meg egy bambi" és a társai.
Elhiszed magadról hogy te egy isten vagy mert nem tudod felfogni hogy van más szemszög is...
Meghozták hozzám a Bandit 250-es japán belpiacos motort(1996-os). Ma szétszedtem. Termosztátot honnét tudok szerezni hozzá? Valaki kihagyta a szerelésénél
Köszönöm a segítséget!
olyanokat ne irjál higy tudsz szinkronizálni ....... mert nem igaz
ha tudnád ? a környék motorosai hozzád vinnék a vasakat .. de csak a még butább motoros cimbiknek tekergeted nagy hozzá értésel a csavarokat ...............
Frecskával már ezerszer ki beszéltük 100 ból jó ha 5 szerelö lesz a töbi mind olyan mint te ..... nagyon ért mindenhez ,, kibaszot jol motorozik ..... mindig az a leg überebb motor ami ép a sege allat van ... ÉS HATALMAS az ARCA még Tasinak sincs akkora
Amugy meg meg kő szokni.
Az a szerencse hogy rengeteg modon lehet egy motort szerelni jól. Termeszetesen te elhiszed magadrol hogy csak az a jo amit te csinálsz. De nembaj. Masok latjak a videokon hogy nem biztos hogy mindent jol szinalsz. De levagy szarva mert isnerunk innen a fórumról.