Ezért csináltam meg magamnak. Kb 2000 Ft-ból állt meg. Mivel nem vagyok lakatos, így ráment 2 délutánom is!
...
csináltam neki egy keretet, amire a platnit csavaroztam, majd ezt a keretet "némi kis vasanyaggal"
a motorhoz erősítettem, csavarokkal, hogy pár perc alatt le-fel rakhatók legyenek.
Köszöngetünk egymásnak)))))))
-De ez nem Bandit-téma....
Kesuti cimbi mikor megvette 2006-ban a Gs-t, vett hozzá 37000-ért egy felső konzolt........
Sima egyszerű csőből volt halithatva, és rajta a matrica MAX 5kg
Én is majd eldobtam az agyamat.
De a "profi" konzoloknál is ott szokott lenni egy paper, hogy mennyit bír súlyra és sebességre.
Ha jól tudom a Krauser a legjobb ezek közt......
Én paszolok......
eleve nincs pénzem drága, márkás dolgokra, szóval maradt a sufnitununig
és?
Ha visszakeressel április-május környékére - jó sok beszólást kaptam országos cimborámtól:-))))) Vszabitól:-))))
Mikor meglett a dobozom sokan legagyizták.........
és?
Az 5000ft-os OBI-s doboz, és a gyári konzol megjárta velem Lengyelországot, Szlovéniát...........pályán pedig mentem párszor 200 környékén is...........de tartósan 140-170 közt.
Erre van a jó mondás: JÓ ALAPOKRA lehet építeni:-)
Tehát csak a megfelelő felfogatűsi pontokat kell kiválasztani, és jó anyag kell hozzá. (esetemben 15ös zártszelvény)
A bukócsővemet is magamnak csináltuk a szomszéddal.........
páran megjegyezték, hogy gáz lesz ha az ér le hamarabb (mert tényleg lejebb látszik, mint a lábtartó)...
A poén?
A csizmám orra hamarabb leér, mint a bukócső vagy a lábtartó:-))))
Azt ne kérdezze senki MIÉRT:-))))
De párszor már kaptam vissza a gépet - mert nem szeretnék szandálba hazaérni, mikor csimába mentem el:-)