csak ment a nagy hőbörgés és gondoltam legyen a másik féltől is valaki, hogy ne úgy tűnjön, mintha magatokban puffognátok
azt vettem észre az utóbbi időkben,az emberek olyan szinten a spórolás megszállottai hogy már már káros.Igen,többek között anyagi okai is vannak hogy nem pihentetem a fenekem mondjuk egy újabb bajorba,vagy nem pattanok a szalonba rá egy nagy banditára pl,a másik ok pedig az hogy vannak olyan járgányok amik tetszenek,volt már vagy lesz.vegyünk egy egyszerű dolgot e30 bimmer,egyik kedvencem,hiába őskövület és az olcsóbbik is drágább lesz mint egy jóval modernebb,az tetszik.Ezekből építkezek,kiismerem őket közben olvasgatok is de az közel sem olyan mint testközelből látni érezni dolgokat
de jót beszélgettem,meg kávéztunk és valamiért a motorost láttam a figurába nem az eladót,amit tudott elmondta végül nem kozmetikázta a gépet ami azért jó mert még ha próba úton nem is jön elő akármi,legalább számítani lehet dolgokra ha a vétel mellett dönt az ember.Mászkálhattam volna tovább is de ebből nem sok mászkál már ami nincs agyon streetfighter-esítve és széthajtva
de az autókhoz segg hülye,mégis ő mondta meg mire mennyi munkaidő kell
Ezeknek a kupeceknek volt bejáratott órás emberük,kijött a kis dobozossal kb 15perc alatt fiatalodott a verda 1-200e km-t, check engine és egyéb nyalánkságok mint a karácsonyfa világít minden,de ő a prof maga személyesen kéz rátétellel javított ami nekünk diagnosztikával és némi hozzáértéssel kicsit tovább tartana,az ember egy igazi varázsló
láttam,van fekete szigetelő szalagja is.Egyszer majdnem falhoz állított egy erősen hiperpigmentált medvedisznóember-szerű egyed.vett egy egyébként taxi társaságtól leselejtezett pinajeles lagúnyát,becsülve olyan 1milla már benne lehetett km-ben,ez a ritka szép példány nagyon megkímélt volt 120000km-el
én személyesen cseréltem 2x is turbót mert a motorolaj körtáncot járva a motorba elég hamar hazavágta,ezt is. bejött a muki hogy zajos a váltó..hm olaj nélkül,kiseggelt szekunder tengellyel azon is csodálkoztam hogy lábon jött-e vagy húzták.váltó-kuplung kettőstömegű csere,után reménykedtem hogy megszabadulok végre különben kénytelen leszek munkahelyet váltani.EZ is eljött kicsivel később,konkrétan az autót karácsony előtt úgy rángatták be egy szakadt omegával,ahol lehetett dőlt ebből a szarfészekből az olaj,füstöl csattog...j oké szét"szedtem" a motort,azt hittem jelenést látok,a 2-3 dugattyúk beolvadtak a hengerbe de még járt így .na most kőbánya... általában nem egyedül járnak a pigmeusok,gyakorlatilag éreztem a hátamba a bökőt..hiába mondtam amikor vették hogy ezzel még foglalkozni kell több szempontból,nem lesz olcsó ,biztos van jobb is a piacon,ragaszkodtak hozzá.én is az életemhez, szóval mentem máshová.nyugodt lelki ismeret kicsit több királyi valuta és hozzáértő kolegák. Ezért nem veszek még kávét se használtautó kereskedőtől !
ugy 7 éve venni akartam töle egy fekete 1000 cbr dualt .. mesze a leg jobb állapotu volt a piacon ... és mesze a leg jobb áru ....
söt amikor rám jött a ducati birtoklási láz .. / hála joisten hamar ki is gyogyultam belöle / szoval azt is nagyon jó áron tet volna a segem alá ....
persze vannak szarházi kereskedök .. és persze keresen azon a jármüvön ...... de mi is hortunk be rengeteg robogott ... haza hoztul ki pofoztuk . üzembiztosá ,, és biztonságosra .. és igy ment a piacra ....
én azzokról a kereskedökről beszélek .. akik 10 vel hozzák a motort és az autokat .. halálra le szarják hogy milyen a fék .. milyen a motor stb csilivilire maszkolják a mokkák rabszolgái és pofátlanul el kérnek egy 520 /e39 ért 600 ezret amit 850 euróért vettek .. na ezekröl beszélek ingyenélö .. bármit csinálo .. csak dolgozni ne kelljen .................