. A japánok okosak ám, egy ilyen blok megfőzéséhez extrém hülyének kell lenni(pl 40 fokban városban az autók között állni, és folyamatosan húzni a nagy gázt üresben
)
S.Z.A.R Német akkumulátor
nem ment volna tönkre!. Fél éves volt az aksi !
Így a mai túra elmaradt. . . Csak 1 kicsit vagyok ideges. . . Kiszedtem az aksit és darabokra törtem a nagykalapáccsal. Na mind1. szóval az lenne a kérdésem hogy lehet-e kapni itt nálunk eredeti, igazi tökös japán aksit? És ha igen akkor mi a márkaneve? Köszönöm előre a segítséget!
Ismerem még körülöttem azt a pár "balekot", akiket fertőzök az agymenéseimmel, nekik is cserélve van. Amikor 2-300km-t a hegyekben kanyarog motor, a végén már szinte beesik a fék. A GSX-nél ez nagyon érezhető volt. Most azért marad még hely a kormánycsutka , és kar között.
És barom az aki csak a motor teljesítményét próbálja fokozni, de nem törödik azzal, hogy kezelhető is maradjon, hiszen, ha tempós akarsz lenni nem árt az úton maradni. Bár én is fordítva tettem , és először a Power Commadert vettem, de miután ráeszméltem, hogy mekkora többlet dinamikát adott, nem volt kérdés, hogy lecseréljem a gyári tömlőket.(nem voltak kitöredezve, de volt bennük ~35000km, és nem csak egyenes szakasz. Igaz én hülyén fékezek, mert a gyári betéteket csak most fogom 48000km -nél cserélni. De talán azért mert nem kinozom városban?!)
Az elöző 20-éves motoromon nekem is még a gyári lehett fenn, de ki tudott 10-15 éve ilyenket. Főlem mikor használtan vettem a motort nem kaptam hozzá semmi olvasmányt, albumot, és a szakirodalmak, szakújságok sem voltak még ennyire tamogatókészek. Kicsit nagyobb űr volt még anno a motoros világban. És fórumok sem igazán voltak, de talán még hely sem ahol ilyet lehett volna venni, de amúgy meg minek kellett volna egy 27 LE-ös Japán MZ-re?!
Most mikor ca 30 rongyból lecserélheted az összes csövet, és utánna nem is kell vele foglalkoznod, csak az olajat cserélni, akkor szerintem nem kérdés .
Üdv.
István