majd a doktorbácsi kikapkodja a télen a ballasztot, futni még nem tudok de jövök megyek , a csapatással vagyok lemaradva még vagy 700 km-t mentem mióta élő szövet vagyok fém vázon
jobb helyeken szakszerűen összehúzzák bálázódróttal , mondjuk nekem csak rozsdás szőlődrótom volt így muszáj volt csináljak magamnak kicsit meghajlik a menetes szár ami eredeti dácsiakerékemelőmenetesszár szóval a kiváló románacél
Viszont ha már szerszám. Használok légkulcsot, mert autó futóművekben nagyon durván beállt csavarok is akadnak nagyon szűk helyeken. Szigorúan csak és kizárólag lazításra kell természetesen. Mivel az eddig használt eszközöm egy kicsit megellett (AtlasCopco) már és nem éri meg felújítani vettem egy újat. Nem reklámként írom, de amit kaptam 17k-ért az nagyon fain. Gagyi kínai külseje ellenére komoly cucc. Nem tudom, hogy szerencsém van-e és csak lbelenyúltam egy jó példányba, de tesztelgettem. 250N-ra húzott csavarokat minden megerőltetés nélkül leszed. De próbaképp megnéztem mit tud meghúzási nyomatékra. A satuba fogott 8.8-as finommenetes 12-es csavart eltépi. Ilyet hobbi kategóriában nem láttam még... Igaz ki kell szolgálni levegővel (D10-es merev falú cső, 120 literes puffertartályból 8 barg), de 17k-ért szerintem nagyon tuti így is.