Csak 3 küllö kéne a hátsó kerékbe! van valakinek ingyen?!
Én is télen csinálom a Pannoniára tuningot, kikönnyített főtengely, csökkentett szívástér, telibe edzett alul-fölül tűgörgős hajtókar, Stihl anyagból pörgetett dugattyú, CDI programozott gyújtás és a Csepelen tervezett eredeti tuning kipufogó. Így talán megkarcolom a 25 lóerőt!
Ez az igazi! Nem ám amikor dobokat cserélünk oszt' már ott is van plusz 5 ló...
! Azt szoktam mondani: Amit spórolok a kocsin, azt elköltöm motorokra. Amúgy a két veterán adóstul, biztosításostul évi 12kHuf-ban megáll, amit részletekben azért még ki bírok fizetni. Így viszont marad az élmény, hogy amikor elkap a hév, csak felpattanunk Kedvesemmel oszt' Pannoniázunk egyet. No meg a Komar, Simson, etc betegségek, amivel "lopkodom a köröket"
az alant említett feszesség oldasztenderre állítva mérendő. Volt már ebből flame
Ural! Mindig arra törekedtem, hogy sutba dobva a restaurátorok alapelveit, azokkal ellenkezőleg, beépítettem minden tipusidegen alaktrészt is, mely vagy más motorról való volt ,vagy saját kezem, flexem, hegesztőgépem munkája volt. A lényeg az volt hogy ne legyen bajom az "orosz minőséggel"! A másik dolog amit nagyon szerettem volna, hogy nagyon hasonlítson az szülőre , az R71-es BMW-re( kép illusztárció gyanánt , sajna az nem az enyém). Így valójában sok esélye nincs hogy cserben hagyjon! A kiflik, telok CB 900 Bold'or , és Mz hazasítása(csodálatos a technika na!) czetka első sárvédő, pancsiból vágott hátsó sárvédő, kúpgörgős kormánycsapágy, pancsi elsőlámpa, danuvia telovédőből vágott lámpatartó kézzel kikalapált kiegészítéssel.
a lendkerék módosított. A képen szereplő gyújtás a diploma munkám része volt( én is csodálkoztam rajta, hogy megkaptam!) programozott érintkezésmentes gyújtás samara jeladóval! sajna a 2db 5W-os Tranyót nem bírja el a 60W-os dinamó. Így visszaraktam az eredetii kézielőgyújtás szabályzós rendszert, de kivettem a gyújtáselosztót, helyette két szinyó gyújtó került fel. így már megy! A kipu rozsdamentes és házi , kivéve a halfarkat. A sárvédőkonzolok szintén házi forma. Akár 90cm-es kormány. A kormánysektorok,. karok: MZ TS.
nos akkor milyen motor is ez valójában? Orosz? Boxer!