Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Regi ezerkettes,karbis,menni megyeget,de amit kanyarodas cimen muvel,az nem tur nyomdafesteket,aki ilyennel gyorsan megy emelem kalapom elotte.😃
kicsi vagy a nagy ? mert nem mindegy 😃 90-2005 közötti biciklik közül nem igazán van olyan ami nem egy tehervonat az úton , kraft is van ,nem gondolkozik hogy menjen vagy ne menjen elég kényelmes is na meg szerpentinbarát 😁 újabbak közül talán az MT-09 ami úgy bejött az elég agresszív, ha a módváltó jó poziban van , viszont nem tudom milyen ha mennék vele 3-400 km-t
Hat,volt szerencsetlensegem egy kis ideig banditot vezetni.
Egy élmény volt..........
Hogy pozitiv vagy negativ azt inkabb megtartom.......🤣
kishaver banditja 1200-es , 2001 kevés km szép állapot , ette az olajat , előző tulaj, tulajok valamit elég rendesen elbaszhattak ... kapott egy gyűrűszettet meg szelepszárszimeringeket és meglátjuk mi történik 😃
igen ha ebbe a vázba van a blokk , talán van kis esélyük a csiribiri sportmotorosoknak nem annyira lemaradni 😂
Halál félelmetes..... 🤭
Viszont hozzá illő vázba került.Olyan sportos.😃
minden esetre egyedi , meg ha sikerült összehozni, hogy a turbó működjön, egyenesbe sima aszfalton vicces lehet 😃
Girder villa, merev hatso? Defasza lehet...
mert mi is lehetne szebb, mint lazán krúzolni, egy turbós chopper bandittal ! 😆
akkor veszek egy esőruhát ... csak el ne essek benne hö-hö 😆
Egyenlore ragaszkodok.
Lusta dög is vagyok,meg hat a szurke az öribari.
Bar a voge 800 rally pont bejon.
Egyenlore bidzint max egynaposok hetvegen,meg ha jol jon ki valamelyik hosszuhetvege,akkor szabadulok.
Tavaly a kurvigerrel rengeteg fasza utvonalat talaltam a szlovak hataron meg tul.
Nem frissítesz vmi Tigerre, vagy ragaszkodsz az aszfalthoz?
Amilyen mostanság az időjárás, lehet egy esernyő napernyőt jobban ki tudnál használni... 🙃
készülök már egy ideje hogy csinálok egy csónakos 150-es robeszt , ott áll a kertben a csodálatosság amivel 10 éve eltörtem a lábam ,azóta be se volt röffentve , hómotor hülyeség , tavaly még itt a hegyekbe Pádison is alig tudtunk szánkózni a kölykökkel olyan kevés volt a hó ... vagy tudsz valamit ? érdemes lesz szánkóba befektetni ? 😃
Nem,csak kornyadozik a garazsban es egyre randább.A másik ami fasza,es megyeget.
Cbr-ből nem lett hószán? 🙂
Persze, aztán meg az agyvized is összekeveredne, van baj így is...... 🤣 🤣

Vmi hómotort nem építettél? 🙃
Pont ezaz,vartam a negyedeves szilenciumot,es na........ 🤣
most hogy pereg a totyik te itt fanyalogsz ? 😂
alapból én is , te az a fejidom odabasz, bevállalnám még ha csapkodná a fejem a szél akkor is 😆
No,már megint meg lett törve a hagyomány. 😆
Buék! 🥳
A pirosat választanám, ha muszáj lenne.
Boldog új évet ! Ni mit találtam ! 😃
Köszi! Ha jó az idő, akkor vasárnap lehet, hogy elgurulunk arra az útra is.