kicsi vagy a nagy ? mert nem mindegy 😃 90-2005 közötti biciklik közül nem igazán van olyan ami nem egy tehervonat az úton , kraft is van ,nem gondolkozik hogy menjen vagy ne menjen elég kényelmes is na meg szerpentinbarát 😁 újabbak közül talán az MT-09 ami úgy bejött az elég agresszív, ha a módváltó jó poziban van , viszont nem tudom milyen ha mennék vele 3-400 km-t
kishaver banditja 1200-es , 2001 kevés km szép állapot , ette az olajat , előző tulaj, tulajok valamit elég rendesen elbaszhattak ... kapott egy gyűrűszettet meg szelepszárszimeringeket és meglátjuk mi történik 😃
Egyenlore ragaszkodok.
Lusta dög is vagyok,meg hat a szurke az öribari.
Bar a voge 800 rally pont bejon.
Egyenlore bidzint max egynaposok hetvegen,meg ha jol jon ki valamelyik hosszuhetvege,akkor szabadulok.
Tavaly a kurvigerrel rengeteg fasza utvonalat talaltam a szlovak hataron meg tul.
készülök már egy ideje hogy csinálok egy csónakos 150-es robeszt , ott áll a kertben a csodálatosság amivel 10 éve eltörtem a lábam ,azóta be se volt röffentve , hómotor hülyeség , tavaly még itt a hegyekbe Pádison is alig tudtunk szánkózni a kölykökkel olyan kevés volt a hó ... vagy tudsz valamit ? érdemes lesz szánkóba befektetni ? 😃
Egy élmény volt..........
Hogy pozitiv vagy negativ azt inkabb megtartom.......🤣
Lusta dög is vagyok,meg hat a szurke az öribari.
Bar a voge 800 rally pont bejon.
Egyenlore bidzint max egynaposok hetvegen,meg ha jol jon ki valamelyik hosszuhetvege,akkor szabadulok.
Tavaly a kurvigerrel rengeteg fasza utvonalat talaltam a szlovak hataron meg tul.
Vmi hómotort nem építettél? 🙃
A pirosat választanám, ha muszáj lenne.