Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hüje vagyok ,már csak k9 van
jo valasztas!
k8-at akarok.
Kíváncsi leszek,hogy engednek e az árából,v.kapok e ajándékot,mert mostanában nem túl nagy a forgalom
hat hajra. nekem meg a k7-k8 modell jon be, az k9 eleje nem szimpi. de alapbol van fokozatkijlezo es kicsit mas elektronika. ja, meg a hatso lampa is kecsesebb.
Hol laksz Szabolcsban én is Szabolcsi vagyok!
Már tetszik ezért szeretném megvenni
jo kis gep a 650-es, szerintem tetszeni fog.
A jövőben úgy gondolom,hogy trafipaxos környezetben fogok hosssszú laza túrákra menni.Ehez gondoltam társnak az asszonyt,meg a 650-est
Szia Erik! Toljad neki mert sosem érjük el a 100000 kiló-métert!
Nem merem kimotorozni a TL-t sem.Amugy is félek hogy széthullik
Látom szabolcsi vagy? Én is ültem már mind két csodagépen az 1250-es nyomatékosabb de mos igen nagy az árkülönbség a két gép között nem tudom megéri e te tudod én nem szólok bele de ha most kicserélném az enyémet 650-est vennék újra az biztos.
Basszus Gyuri lepipáltál!
Jóóóó lenne ha visszavennél!
nem. de en is lattam nemreg sanyihoz hasonloan 1.8M korul 1250-eset. Pl. itt 1.89M.
Kösszi!
2és fél év, 63 e. km!
Soha semmi baja nem volt. gumi, lánc, olaj, oszt csókolom!
100ezernél újra jelentkezem.
Nem veszek át hitelt csak kp
Csak újat akarok
akkor főleg nagybandi........tudok most olyan 2008-ast amiben 10000km alatt van valósan és a hátralevő hitelért odaadná....nem sok a hitel sem, 30%-kal hozta el.....a futóműve is jobb mint a kicsi-é....
Érdekel a véleményed
Megér egy gurigát(1000000)?
Az a baj hogy egy kicsit elhíztam,és már nem 20 éves vagyok a TL hosszútávon nagyon kényelmetlen,és már nem is bízom benne.Mostanában sok a kehe
de a nyomatek az 60 vs. 103. az a nemmindegy.
nem csak 10LE.....próbáld ki mindkettőt, de végülis nekem mindegy....
1250 N-est láttam 1,750-ért.....keresni kell és lesz....