Egy barátomén olyan volt, hogy alul előbb beakasztottad az egyikbe 2/3-ig, aztán lassan a másikba, és így manőverezted rá az alját a két csavarra. Azt, mint a gyárinál, hogy fél kézzel ráteszem a két csavarra egyszerre, lehetetlen volt megcsinálni, és láthatóan szabadalta a dobozt. Mindkét oldali ezt csinálta. Kimondott élmény volt 12 liter olajjal feltöltve ezzel szarozni. Mindezt meg sem említettem volna, ha mondjuk egy tizes lenne párja.
A szimeringek megvannak már. Csak egy hengerfej tömítés kellene végre. Két szék közt jól a földre ültem. Megnéztem itthon, hogy Rudinál mennyi (12e). Elmentem suzukiékhoz ott is megkérdeztem, ott is 12e. Hát ha már ott voltam, megrendeltem a gyárit, aztán hívnak a suzukitól, hogy nem jól nézték az árát, 17e
Mondom akkor nem kell. Megrendeltem Rudinál. Rudi felhív, jelenleg nem rendelhető, nem is tudja mikor lesz
A gyáritól sztem jobb a givi.Én mielőtt vettem megnéztem mind a kettőt a givi jobban tatszett,oldaltartóról van szó.Igaz az indexeket hátrább kell tenni,de nem nagy ügy.