Én kb 1 éve keresek. Volt kettő régi szériás a a képesmotoron nagyon fincsi áron, mondanom sem kell, fél órán belül elkeltek, lassú voltam. 30 alatt jellemzően meg sem mutatják őket, ebbe véletlenül akadtam bele.
Konkrétan 20:58 kor vette meg Kiss Atti fórumtárs a motor-robogó topicból.
Ennél az lehetett durvább, mikor Bigoneoszi feltette a kappa dobozát 9:40 -kor, én 9:44-kor szűrtem a képesmotorra doboz után, így meg is kötöttük a boltot
Nekem a sima RoadAttack nagyon bevállt. Pedig télen is használtam itt helyben, de soha nem blokkolt, csúszott meg.
valami 14500-at mentem el vele.
Most a RA2-ben van tudtomal 8000km, és mivel nagy nehezen megtaláltam a kopásjelzőt így olyan 1,5-2mm van még belőle.
Tehát számításaim szerint ez nem fog elmenni annyit - pedig a leírás azt írja, hogy 25%-al jobb a futófelülete.
(vagy csak nem 140-es utazósebességet kellene választani?:-))
Szóval a következő gumim újra roadattack lesz, vagy amiket itt írkáltak Pilotroad2 (?) emlékeim szerint.
A mintám nekem is ugyanígy így nézett ki mikor most lecseréltem. Ezek szerint pár száz km és nekem is kilátszódtak volna a szálak. -)
Road Attack nem igazán jött be, hajlamos volt blokkolni a hátsó már aránylag enyhe íven és kevés motorféknél is...
Z6-ot rakattam fel. Gumis srác azt mondta hogy nem fog annyit bírni mint a Road Attack. Ezen mondjuk meglepődtem, hisz így is kevesebbet bírt mint a gyári BT 20 (?). Van valakinek tapasztalata Z6 futásteljesítményéről?
Sok sikert az eladáshoz!
Nem mondom h RA nagyon gáz volt de 1x 2x megtréfált és nem igazán bíztam benne....nem szerettem.
Meghoztam életem legnehezebb döntését! Eladó lett a motorom!
Bandit 400
Ennél az lehetett durvább, mikor Bigoneoszi feltette a kappa dobozát 9:40 -kor, én 9:44-kor szűrtem a képesmotorra doboz után, így meg is kötöttük a boltot
Ahogy fújod rá, már mossa is le.
Még a gumira fröccsent olajat is leszedte
Nekem a sima RoadAttack nagyon bevállt. Pedig télen is használtam itt helyben, de soha nem blokkolt, csúszott meg.
valami 14500-at mentem el vele.
Most a RA2-ben van tudtomal 8000km, és mivel nagy nehezen megtaláltam a kopásjelzőt így olyan 1,5-2mm van még belőle.
Tehát számításaim szerint ez nem fog elmenni annyit - pedig a leírás azt írja, hogy 25%-al jobb a futófelülete.
(vagy csak nem 140-es utazósebességet kellene választani?:-))
Szóval a következő gumim újra roadattack lesz, vagy amiket itt írkáltak Pilotroad2 (?) emlékeim szerint.
Felni olajtalanítására lennétek ötleteitek, milyen szer jó...?
Igaz nem úgy néz ki mint amit normálisan meglehet takarítani.
Road Attack nem igazán jött be, hajlamos volt blokkolni a hátsó már aránylag enyhe íven és kevés motorféknél is...
Z6-ot rakattam fel. Gumis srác azt mondta hogy nem fog annyit bírni mint a Road Attack. Ezen mondjuk meglepődtem, hisz így is kevesebbet bírt mint a gyári BT 20 (?). Van valakinek tapasztalata Z6 futásteljesítményéről?