Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kravennal egyetértek, hajrá!
Urak.volna 1 eladó tomtom urban rider navi.számlával 249€
Köszi, igyekszem nem szarral gurigázni, mint ahogy a motoron is látszik!
Végre egy korrektül összerakott hirdetés! Jó fotók, jó leírás! Így kellene mindenkinek, sokkal könnyebb lenne a keresgélés.

Sok sikert az eladáshoz!
Nekem 18000 ment el a RA bár hozzátartozik h ált hosszabb túrákon motorozom és autopálya csak végszükség esetén...

Nem mondom h RA nagyon gáz volt de 1x 2x megtréfált és nem igazán bíztam benne....nem szerettem.
Sziasztok!

Meghoztam életem legnehezebb döntését! Eladó lett a motorom!

Bandit 400
Degecc
Nem mondod hogy az istenkirály olajozód mellett olajos lesz a felni?
Én kb 1 éve keresek. Volt kettő régi szériás a a képesmotoron nagyon fincsi áron, mondanom sem kell, fél órán belül elkeltek, lassú voltam. 30 alatt jellemzően meg sem mutatják őket, ebbe véletlenül akadtam bele.
ahh az jó..igazából nekem is az kellett volna..de már mindegy így alakult...akkor nem láttam használtban...
Én épp a kétszereséért készülök venni egy 52-es Givit :D
ennél az a durvább amikor kolléga 9.500.-HUF vette a kappa 48L top caset....
Köszi szépen, akkor féktisztítót mindenképp veszek. Plusz a petrót is kipróbálom :)
Konkrétan 20:58 kor vette meg Kiss Atti fórumtárs a motor-robogó topicból.
Ennél az lehetett durvább, mikor Bigoneoszi feltette a kappa dobozát 9:40 -kor, én 9:44-kor szűrtem a képesmotorra doboz után, így meg is kötöttük a boltot
Én a lánctisztításhoz használt petróleumot használom felnitisztításra is. Petrós rongy csodát tesz.
Én is féktisztítót használtam a múlt héten...
Ahogy fújod rá, már mossa is le.
Még a gumira fröccsent olajat is leszedte
Passzolok!

Nekem a sima RoadAttack nagyon bevállt. Pedig télen is használtam itt helyben, de soha nem blokkolt, csúszott meg.
valami 14500-at mentem el vele.
Most a RA2-ben van tudtomal 8000km, és mivel nagy nehezen megtaláltam a kopásjelzőt így olyan 1,5-2mm van még belőle.
Tehát számításaim szerint ez nem fog elmenni annyit - pedig a leírás azt írja, hogy 25%-al jobb a futófelülete.
(vagy csak nem 140-es utazósebességet kellene választani?:-))

Szóval a következő gumim újra roadattack lesz, vagy amiket itt írkáltak Pilotroad2 (?) emlékeim szerint.
Vagy egy jó durva "smirgli"
Acetilén mentes féktisztító......a legótvarabb felnit egy törléssel takarít egy jobbféle...
Helló,
Felni olajtalanítására lennétek ötleteitek, milyen szer jó...?
Igaz nem úgy néz ki mint amit normálisan meglehet takarítani.
A mintám nekem is ugyanígy így nézett ki mikor most lecseréltem. Ezek szerint pár száz km és nekem is kilátszódtak volna a szálak. -)

Road Attack nem igazán jött be, hajlamos volt blokkolni a hátsó már aránylag enyhe íven és kevés motorféknél is...

Z6-ot rakattam fel. Gumis srác azt mondta hogy nem fog annyit bírni mint a Road Attack. Ezen mondjuk meglepődtem, hisz így is kevesebbet bírt mint a gyári BT 20 (?). Van valakinek tapasztalata Z6 futásteljesítményéről?
jaja. túl gyors volt.
rájött, hogy nem adja el vagy megvette az asszony...
Gyors volt...
elkeltek