Banditról csak annyit hogy nyúzzad, biztos bírni fogja
Nem tudom kinek van igaza. De csomynak igaza van ha lapkás és cserélni kell akkor az úhyis csak akkor derül ki szét van szedve már, úgyhogy ilyen szempontból mindegy, szelepfedél le, aztán kiderül.
Így már nem is olyan szörnyű. A motorozás gyakran szerencse függő sajnos. Én azt a nézetet vallom, hogy amíg az utra koncentrálok, hogy nehogy eltaknyoljak egy tank méretű kátyóban, addig sokkal kevesebbet figyelek a forgalmi szituációra. Tehát tudnának ezellen tenni ha akarnának. A sok benyát amit a vasba ill az autóba nyomok, tartalmazza az útadót. Ilyen kérdés az hogy a kipufogó hangossága is téged véd. Visszatettem a gyárit kétszer annyian nem vettek észre. Szembesáv, ráhúzás hasonlók. Ezért is baszogat a rendőr. Mindegy ki a hibás a balesetekben úgyis rád húzzák a vizes lepedőt.pl: Gyorsan jött, nem láttam, biztos 150 jött. Sok oktatás van ami hasznos , de kurv.. drága is. Legalább is nekem . A hyper szuper cuccok is a csillagos eget súrolják. Hozzáteszem ez is csak itt európába. Nah ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy milyen védtelenek is vagyunk az úttesten. Srácok vigyázzatok magatokra!
CBPista barátom GSRrel és másik barátom a Barni a barátnőjével Szilvivel és az 1000SV-vel rövid túrázásra indulnak a Balaton északi partján.Almádiban találkoznak a benzinkúton.Oda beérkezik egy Opel korzás idóta,ideiglenesen bevont jogsival,forgalmi nélkül.Együtt tankolnak,de a Corsás "ember",hamarabb hagyja el a kutat és elindul alsóőrs irányába.3 percel később a motorosok is elindulnak,lájtos tempóval,szintén alsóőrs irányába.a 28as kilóméterkőnél a corsás már velük szemben kb160-180km/h val jön velük szemben és beleakad a Barniba a kocsi bal elejével,mivel előbb kezdett előzésbe mint ahogy azt kellett volna.A Barni fél teste beleszalad az autóba a barátnője még bele is passzírozta a tankba a megmaradt részét és a lány 70 métert repül előre egy kis domboldal tetejére,fejjel előre érkezve,így akkora ütést kapott a feje,hogy az agytörzse benyomódik a koponyába. A CBPista mögöttük,kb 100 méterre látva az eseményt,agyilag leblokkolva nyomta a féket,de ezt mind hiába,hisz a Corsa gellert kapva nekicsapódik a szalagkorlátnak és onnan visszapattanva egyenesen a GSRnek ütközik,de már a jobb oldalával,ami ketté vágja a derékba a az Istvánt.Amindannyian szörnyethalank a helyszínen a Barni darbajai a fán és az autóban meg az árokban.A corsás egy év négy hónap fogházat kapott,de már szabadúlt.