Volt még fehér, oszt' annyi. A vidék átka. Semmit nem lehet kapni. 3 napja kétkomponensű purhabot kergetek, kb. 10 helyen voltam. Ahol esetleg hallottak róla, hogy létezik, ott sincs.
Feloldja a koszt a karbiból? és hova teszi? Nyilván bemegy a motorba, ez nem épp optimális megoldás, ráadásul egy tűszelepbe akadt piszkot nem pucolni csak a kifújás.
amúgy kocsival gyorsabban beérek
A motorozás örömei nem a munkába járás, hanem egy Transz fogarasi túránál kezdődik. Éves szinten beletekerek 20-ezret. Én igen is meggondolom ennyi levezettet kilóméternél, hogy hogyan használjam a gépet! Nem hétvégi motorozásról vagy adrenalin szit karbantartásáról szól! Nekem ez munka eszköz + imádok motorozni! Azt meg hogy lámpától lámpáig szabályzásig forgassák a motort az élvezetek miatt, aztán akkorát fékez, hogy alig tud megállni ám tegye. Azért el kel hogy mondjam ha megyünk túrára, én szoktam elől menni a navigáció miatt, és mikor megállunk piheni mindig azt mondják a haverok hova sietek!
Én is csak hobbira használom, ritkán van időm ráülni, viszont ha ráülök minden pillanatát élvezem. Ha nem optimálisak a körülmények inkáb el sem indulok. a banditát azért imádom, mert majdnem azt tudja mint a sportgépek, csak Én kényelmesen ülök és nem szenvedek rajta, ha nem billiárd asztalon motorozunk.
Tudnátok nekem mondani valamit erről a gumiról BRIDGESTONE BATTLAX BT 021.
Megérie vagy nem?