Zöldi:
Zolti:
találtam 15000 körül, az sem ocsó, de még mindég ocsóbb, mint ha vízbe csiszolom az oldalát.
A lámpa nem az index-es kivitel sima átlátszó burás .
Mentem vele a szerpentinen egy darabig míg a kanyarokba el nem ment tőlem és csak a kerék mozgott fel le, a pilóta meg sem rezzent!
.Hihetetlen jó moci,pedig töbször mentem GS 1200-vel is de ez sokkal jobb.Olyan fék és futómű van alatta ami Banditos ésszel elképzelhetetlen,KB 1/4 erővel lehet váltott szűk kanyarokat abszolválni vele-Bandithoz képest,illetve sztem szinte erő sem kell hozzá és mégis kátyúkon is úgy megy át,mintha ott se lennének...Szakadó esőben a kipörgésgátlónak IS köszönhetően ,nagyon durvát lehet vele menni.Jóval kényelmesebb rossz utakon és mégis élen fordul.Na a fék....szal azt inkább nem is hasonlítom a Banditéhoz, jobb volt mit az R1-esé.....érezhetően.A moci:1500-nál se rángat,2500-tól keményen megindul,3500-tól meg úgy ahogy a Bandit sehol.160-ról gyorsul kb úgy mint a BA 100-ról.Szal a motorja is brutál jó,nyomatékos,mégis pörgős.Az egész motor rohadt jó,kényelmes lépésben is lehet tötymörögni,de akár sportmotor szerűen is lehet tépni neki,igaz ekkor kb 7-et eszik átlagban.Ez az a moci amivel a világvégére is elmennék.Szal függőséget okoz.Sajna jó drága.....1hibát találtam rajta, a műszerfal nekem nem jön be,de lehet túl ódivatú az izlésem.Mentem Triump Tigerrel és BMW GS-sel is ezekkel többször,de nekem a DUC Multi minegyiktől sokkal jobb volt.Ja és nem értem miért a GS-t hozzák ki gyöztesnek ,ki fizeti a tesztelőket,de kanyarokban csúszós Úton nem érezni mikor fog megcsúszni az eleje,(de nagyon nem)a motorja vibrál rezeg,(nem kicsit)rohadt fárasztó,nem megy rosszul,de jóval gyengébb mint a Duc.A fogyasztása viszont tényleg jó.
Egyébként meg ebay-ről lehet a legolcsóbban venni.