Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! nektek mennyi KW van beleírva a DR-Z forgalmiába? Mert valszeg nyáron lerakom az A. Korl jogsit és szeretném tudni belefér-e a DR-Z! Köszi a választ
ajánlom a német ebay-t. ebay.de 10ezerből már közel gyári minőségüt lehet szerezni :)
Szióka!
További szép napot!
Én egy 1 éves LTZ hengerét láttam,ami sportszűrővel ment.Nyilván nem közúton.Siralmas volt,lehetett küldeni a szakihoz...
Én nem tenném.
Köszönöm kérdésed! Megvagyok, maradjunk ennyiben.
Köszike az oldalakat, de ezeket már én is próbáltam és sehol sem találtam rá.
szia ! mi van veled?
jó nagyon a centrifuga

sziasztok!
A kép alapján tudnak nekem csinálni üléshuzatot valahol
96-os 250 Dual Sport
milyen is? 125-ös?
Szióka!

Tudnátok nekem segíteni, hogy a kisdokiról honnan tudnék gyári képet letölteni.
Én csak ezt az egyet találtam.
hy foxy06 megadom msn-em: kalaszka245@freemail.hu
Egyáltalán nem akar kiprögni, vagy csak megtorpan?
Mert nekem akkor szokót ilyen lenni (KX), ha túl lassan megyek vele, utána lassabban veszi a fordulatot, bedadog, de mihelyst megcibálom a száját, kidob magából minden szart, és pörög ahogy kell.
Helló!

Egyik ismerősömnek van a DRZjében sportlégszűrő, ő nincs tőle elájulva Kicsit öblösebb lett a hangja, de 2 naponta takarítja, főleg, ha terepen van és még így is rengeteg dzsuvát beenged. Igaz ez szivacs szűrő. A K&Nről viszont egész jó dolgokat lehet hallani, teljesítmény növekedésre ne nagyon számíts, de a hangja jobb lesz tőle.

-Én maradnék a gyárinál - bár ez egyéni vélemény.

Üdv: Pisti
Szaiasztok! Segítségeteket kérném hogy van egy 250es 2 ütemű kx-em és üresbe szépen pörög viszont sebességbe ledadog mi lehet ennek az oka, multkor írtátok hogy egy drz-n is ez volt a baj csak nem találom azt a cikket hgy hol írtátok le ha valaki tud kérem segítsen elöre is köszi
Hello én héviztöl 30 km re lakom ugy hogy összehozhatunk egy motorozást ha gondolod?
hi kalaszka! Én a Börzsöny lábánál lakok, nem ismerek Hévíz felé senkit
CENTRIFUGA