Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! nektek mennyi KW van beleírva a DR-Z forgalmiába? Mert valszeg nyáron lerakom az A. Korl jogsit és szeretném tudni belefér-e a DR-Z! Köszi a választ
Egyáltalán nem akar kiprögni, vagy csak megtorpan?
Mert nekem akkor szokót ilyen lenni (KX), ha túl lassan megyek vele, utána lassabban veszi a fordulatot, bedadog, de mihelyst megcibálom a száját, kidob magából minden szart, és pörög ahogy kell.
Egyik ismerősömnek van a DRZjében sportlégszűrő, ő nincs tőle elájulva Kicsit öblösebb lett a hangja, de 2 naponta takarítja, főleg, ha terepen van és még így is rengeteg dzsuvát beenged. Igaz ez szivacs szűrő. A K&Nről viszont egész jó dolgokat lehet hallani, teljesítmény növekedésre ne nagyon számíts, de a hangja jobb lesz tőle.
Szaiasztok! Segítségeteket kérném hogy van egy 250es 2 ütemű kx-em és üresbe szépen pörög viszont sebességbe ledadog mi lehet ennek az oka, multkor írtátok hogy egy drz-n is ez volt a baj csak nem találom azt a cikket hgy hol írtátok le ha valaki tud kérem segítsen elöre is köszi
Én nem tenném.
sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy a kisdokiról honnan tudnék gyári képet letölteni.
Én csak ezt az egyet találtam.
Mert nekem akkor szokót ilyen lenni (KX), ha túl lassan megyek vele, utána lassabban veszi a fordulatot, bedadog, de mihelyst megcibálom a száját, kidob magából minden szart, és pörög ahogy kell.
Egyik ismerősömnek van a DRZjében sportlégszűrő, ő nincs tőle elájulva
-Én maradnék a gyárinál - bár ez egyéni vélemény.
Üdv: Pisti