Szasztok!kotyog kb 2-3mm -t lengővillám. A himba csapágyakat kicseréltük. (3at)Mi lehet még? jah még ,ööö amire fel van fogatva a kipuff az az alu váz szerkezet .Az egész. Elnyeklett balra, a gumi belekapott a kipuffba.(eldőltem jobbra.) Hogy szokás azt vissazhúzni?
Ezt a hirdetest mar latom egy ideje. Nem tunik olyan veszesnek...bar az ilyen csereknel mindig felmerul bennem, hogy miert akarja elcserelni (barmire)
Ezek a kar letoresek egyebkent szerintem gyakoriak, egy kisebb esesnel is siman letorik a fek, vagy a kuplung.
Nem kell az egesz vazszamot megadnia, csak az elso 5 karaktert...gondolom nem akarja az egeszet megadni..
sajnos ma hátulról belemásztam egy autóba én hibámból 100 al városba.. na a lényeg h nekem annyi károm lett h a kuplung előtti magnézium fedő megrepedt és szivárog az olaj és h ha valakinek lenne eladó olcsón vagy vmilyen áron lécci szoljon!
email-címem: oraveczmate@freemail.hu vagy irjatok ide!
Szombat szanki túra kik jönnének akkor
délelött lenne az indulás
mende 9:30
monor crosspálya 10:00
enni kapunk ott
össztáv kb 300km mendétöl
gyerekjáték lesz
használati hiba biztos van mert a fék és a kuplungkar is törött a kuplungnak a felfogatása is........
valami műanyagtankos kivitel
vázkódot nem árulja el erről lenne szó
akkor rákérdezek a vázkódra
esetleg van valami típushibája ezeknek a műszereknek? amire érdemes odafigyelni a szokásos dolgokon kívül
bár még hezitálok a csere ügyben....
Ezek a kar letoresek egyebkent szerintem gyakoriak, egy kisebb esesnel is siman letorik a fek, vagy a kuplung.
Nem kell az egesz vazszamot megadnia, csak az elso 5 karaktert...gondolom nem akarja az egeszet megadni..
ahogy a hátsófék belenyomódott gondolom az ütéstől
és ha ien kipufogóragasztóvan beragasztom ami a hőt birja az nem jó? de azért ha vkinek van azért szóljon már nem hiszem h olyan drága dolog lenne
ha nincs nagy szivárgás
sajnos ma hátulról belemásztam egy autóba én hibámból 100 al városba.. na a lényeg h nekem annyi károm lett h a kuplung előtti magnézium fedő megrepedt és szivárog az olaj és h ha valakinek lenne eladó olcsón vagy vmilyen áron lécci szoljon!
email-címem: oraveczmate@freemail.hu vagy irjatok ide!
Kösszönök Drz-sek! Hello
a tankba
netalántán eltévednénk jó lesz az
fogod birni
kemény lesz ez a 10km es túra
délelött lenne az indulás
mende 9:30
monor crosspálya 10:00
enni kapunk ott
össztáv kb 300km mendétöl
gyerekjáték lesz
valami műanyagtankos kivitel
vázkódot nem árulja el
erről lenne szó
ezt
Szerintem megegyezünk.
30-6824-120
esetleg van valami típushibája ezeknek a műszereknek? amire érdemes odafigyelni a szokásos dolgokon kívül
bár még hezitálok a csere ügyben....
750.000Ft-ért mehet a dolog, úgysem tudom kiszedni belőle azt a pénzt, amit költöttem...
20/354-84-94
29 hp /8500 rpm
2.5 kg-m / 7000 rpm
29 Nm /6200 rpm
Gyarilag 32 vagy 33 lovas, ha az alvazszam ugy kezdodik, hogy SK42A. Ha SK42B, akkor folytott 27 lovas...ha jol tudom