Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az baj.
Ha ekkora az olajfogyasztás, már hiába váltasz más olajra, ezek után csak rosszabb lesz. Jön majd az, hogy néha füstöl, főleg ha sokat jár alapjáraton, majd pedig egyre szarabbul indul. A végén csak úgy tudod elindítani, hogy gázt adsz neki, még szivatóval is. Természetesen az olajfogyasztásod csak emelkedni fog.

Megoldás: Minimum dugattyú és dugattyúgyűrűk cseréje. De meg kell mérni a hengert is, mert elképzelhető, hogy az is már a határérték fölé kopott.
Szelepszárszimeringnél is mehet el olaj, de ha látnád milyen vékony a szelepszár, ezáltal a szimmering közepe, egyértelmű hogy nem tud ennyi olajat ott elnyomni.

És mindez, amit leírtam, előfordul egy 12.000km-ert futott DRZ-nél. Mert hiába SM, nem 120-130 tartós sebességre találták ki. Bírja a magas fordulatot, de csak rövid ideig.
Erre magyarázat az, hogy az endurósoknál ez a probléma nagyon ritka. Mivel ritka az a tökös endurós aki 120-al tolja az erdőbe
DRZ07 !

Hát azt jó lenne tudni.......
szijasztok aszt szeretném mi lehet akkor a baj ha nemtölt vissza az akksimra?új akksim van
gumi és kipuff(asszem) stimmel nálam is
Valami rémlik
köszi bár 1-2betü kimaradt
1ik ismerösömnek xr400 nál elvileg 1nap motorozás után 1litert evett +
crosspályán
azóta szétlett kapva
Köszi szépen
Nem itt hagyta el a cuccát valamelyik béna motoros?
Valami yamaha TT- vel volt ha jól emlékszem.
Mindig kiabál a bukó alól, de azt nem veszi észre, ha lepotyog a motyó.
A kis bénám.
drz 400s tessék a kép!
enyém is benyal fél litert 1000km-enként
Szia(sztok)!
Tudnál nekem egy hátsó nézetes képet feltölteni?
Vagy már felraktad a sárvédőt?
csáóóó sztem az egy kicsit sok !4 sztem tegyél még egy próbát rakjál bele ugyanoylan motult amit eddig használtl az nagyon fassza csak 15W 50-et sztem kevesebbet fog benyalni! próbáld ki én is azt használok bele
Üdv mindenkinek! Az gáz ha a nyáron a moci 1000 km-enként fél lityi olajat bevágott? 12000 km van benn...Igaz sm-ként volt hajtva és kapta a magas fordulatot, de azért csak ésszel...Ez még normális vagy sok szerintetek? Vagy próbáljam ki majd másik olajjal? Most motul 300V 10W-40 volt benn..Vagy meg kéne nézni a szelepszárszimeringeket? köszi
Hello mindeki Drz-s ! 2003-as, 24000km, kifogástalan állapot, megy mint a barom, megkímélt szinte csak hétvégén használt, sarat életébe nem látott, nincs lepusztítva , szétcsikargatva, xenon stb extrákkal! 750 ezer + hitelátvállalással!

érd: 06 30 537 9419

a képen amit feltöltök nincs rajta a hátsó sárvédőő de az is megvan!
Hogy kifollyon a víz belőle.
Az enyébe lassan 40000km van és a szelephézagok gyári értéken vannak. Pedig az életbe nem volt még állítva rajta...
Jó reggelt Patrik bácsi!
reggelt ma van a hét forguló
Szelephézagot megnézném
Köszi
télleg jó
most akkor vmi bonyolult latinszót kéne
Chromatopelma cyaneopubescens
Nem pálfaiak, csak nem messze onnan motoroztak/tunk Ezt az emelkedőt Te is ismered!