Helo!
Mivel nem találok RMZ topikot ezért itt próbálkozok.
Egy RMZ250 4t-n gondolkodom hogy veszek.De sok kritikát kapok hogy az nem lenne jó nekem mivel én igaz hoyg cross gép, de pont ott nem használnám, viszont minden máshol igen. (erdő, hegy, terep, aszfalt)
Amit venni akarok az rendszámos, akkor ezek szerint lehet rá lámpát tenni(gondolom én).
DRZ-t nem akarok venni mert nehezebb, a többi márka meg nekem már drága. 500-ból vennék egy 250 4t-t 2005-öst, a többi 4t meg 700 (2005ös).
Véleményetek érdekelne!
Előre is köszönöm!
Mennyire fogyaszt k.rvasokat egy ilyen
Nekem kéne valami melóba járni...de inkább 125 4T-ben gondolkozom...csak abból meg aminek rendszáma is van az már rohadt drága...
Nekem KTM-be való van, de sztem DRZ-be sem reménytelen beszerelni (az EXC-mben pont DRZ-be való Talon agyak vannak)...mondjuk mindenképpen próbálni kellene
Hát küri ha ezt nekem irtad akkor sztem nem ma jött meg amit a faszi 2002 r mhez irt gyertyát küldött,de má haver 250 rmjéböl a régi gyertya is volt benne....
Mivel nem találok RMZ topikot ezért itt próbálkozok.
Egy RMZ250 4t-n gondolkodom hogy veszek.De sok kritikát kapok hogy az nem lenne jó nekem mivel én igaz hoyg cross gép, de pont ott nem használnám, viszont minden máshol igen. (erdő, hegy, terep, aszfalt)
Amit venni akarok az rendszámos, akkor ezek szerint lehet rá lámpát tenni(gondolom én).
DRZ-t nem akarok venni mert nehezebb, a többi márka meg nekem már drága. 500-ból vennék egy 250 4t-t 2005-öst, a többi 4t meg 700 (2005ös).
Véleményetek érdekelne!
Előre is köszönöm!