Pedíg úgy mókás a történet, ha tö...ig érő sárban merül le az aksi.
Megjegyzem 2 éve nyúzom a vasat, télen fűtetlen garázsban áll, de mindíg pöccre indult.
Bezzeg a b..zi KTM-en volt berugókar, és mégis 300 x kellett megrúgni.
Felvet a pénz Helles koma, vagy csak le alkarod alázni a társasdágot az új paripával.
Átugratni a fejünk felett, meg televerni sárral a kollégákat az menne mi?!
DRZ07-nem csak utcán használom,és hogy őszinte legyek nem igazán bízok az önindítóban!
Nagy Dávid-köszi a válaszod,de egy kérdés...a kuplungot nem kell megvariálni vagy cserélni?
Köszi!
Sziasztok!
Nekem egy DRZ SM-em van.Ma délelőtt hozzányúltam a karbimhoz és pehhemre kb 15 lőerővel gyengébb lett a mocim.. Mit rontottam el? Tud vki segíteni?Előre is köszönöm!
szevasztok az egyik haveromnak kimen a cr-jéböl(93) a cdi kellene neki 1 aki tud vagy tudja hollehet ne beszerezni és persze nem csilagászati áron az jeleze már itt a fórumban köszönöm
Hát bocsiii, nem szóltál. Majd én leszek ott az őr és minden nap kiülök, hátha arra jár valaki
Tegnap amúgy az erdő másik részében sétálgattam a vadállatommal (kutyu) láttunk motor nyomokat a sárban
Megjegyzem 2 éve nyúzom a vasat, télen fűtetlen garázsban áll, de mindíg pöccre indult.
Bezzeg a b..zi KTM-en volt berugókar, és mégis 300 x kellett megrúgni.
Átugratni a fejünk felett, meg televerni sárral a kollégákat az menne mi?!
Nagy Dávid-köszi a válaszod,de egy kérdés...a kuplungot nem kell megvariálni vagy cserélni?
Köszi!
Nekem egy DRZ SM-em van.Ma délelőtt hozzányúltam a karbimhoz és pehhemre kb 15 lőerővel gyengébb lett a mocim..
Kell hozzá berugo kar és tengely.
Az új kb 90e ft.
Használtan 30e körül van ha lehet kapni.
Új ban tudok segíteni.
üdv.
suzuki.com-on 8399 usd. Gondolom ennél jóval többért lehet kapni itthon...
Tegnap amúgy az erdő másik részében sétálgattam a vadállatommal (kutyu) láttunk motor nyomokat a sárban
De ha nem hát nem.
(ma is unatkozom)
én nem a nevedre gondoltam a P nappal, hanem arra, hogy a te napod van