figyu tegyél már fel róla képeket az adtlpodba pll: kormánynál henger fely nél berugónál meg ilyenek h lásam a tiedet a gázkarnál van 1 kapcsoló a mi le álitja a motort
köszi a segítséget!Dekompresszor nekem csak olyan van amit a berúgókar molesztálna valahogy...de szerintem az se úgy működik ahogy kellene!milyen kapcsoló van a gázkarnál?mit csinál az?merre van?nem e engem is az szivat?
na figyelj én ugy inditom h a szivatót kihuzom tökre gyujtást nem adod rá dekopreszotr folyamatosan huzad nem ugy h katanásig hanem ne enged visza tartzsad és rugjad vagy 5x ör hagy szvjon 1 kis bnzint aztán rá agyujtást szivató hagy maradjon rugod és indulnia kell az enyém ilyenkor 1 rugás és már jár is melegen meg pöcös mióta kikötötem a gázkarnál lévő kapcsolót mert az szivatot meg engem volt h 10.edjére indult be. Szal szerintem igy csináld, a szikrárol meg anyit h az enyém is olyan kicsit ad elég az neki ugy is 2 gyertya van bene rohadjonmeg korom huzad neki mint állat majd ki ég mikor hozzám került nekem is fekete volt de nálam kiég rendesen mert kapja az ivet . röviden ennyi bocs h igy tele irtam a fórumot
Hali!
Na neked meg másnak is egy kérdésem lenne!
Miért van az,hogy nagyon nehezen indul csak be a motor?(DR600) nagyon sokat kell rugdosni, ha beindul má nincs gond, van alapjárat meg megy is!de hidegen melegen is nagyon nehezen indul!mi lehet a baj?én lennék amatőr hozzá?néztem a gyertyát...elég vékonyka szikrát ad...lehet ez a baj?és nem ég ki...hanem kormos, ha melegen leállítom akkor is!
lécci segítsetek mert már kiborít :)
töle ja,32e az összes
ha több mident veszel olcsób
azért vettem ennyi mindent
mondjuk van elsöfogaskerékhez is védö de az teljesen fölös aluból 3-4e ért
megint 1 kis verseny.
készülök rá jó bekajáltam este
de nem soká
csak pénz nincs
Na neked meg másnak is egy kérdésem lenne!
Miért van az,hogy nagyon nehezen indul csak be a motor?(DR600) nagyon sokat kell rugdosni, ha beindul má nincs gond, van alapjárat meg megy is!de hidegen melegen is nagyon nehezen indul!mi lehet a baj?én lennék amatőr hozzá?néztem a gyertyát...elég vékonyka szikrát ad...lehet ez a baj?és nem ég ki...hanem kormos, ha melegen leállítom akkor is!
lécci segítsetek mert már kiborít :)
ha több mident veszel olcsób
azért vettem ennyi mindent
mondjuk van elsöfogaskerékhez is védö de az teljesen fölös aluból