Ebből a futár dologból meg lehet élni Megfizetik,hogy pár évente lelaksz egy mocit?Volt olyan,hogy a suzuki samurai al összkerékhajtással kavartam Bp.a hóba meg jégen,a pizzafutár meg a 150 es etz vel két lába a földön,aztán vagy 50 el veretett mellettem a sávba.Hát nem irigyeltem az aznapi keresetét
Én nem csalodtam benne kicsit csörög de az természetes..Nyáron szétkapom uj dugó stb.addigra lexmár benne vagy 140.De pénztkeresek vele és megálta a hejét.
ha enduró akkor CRF450X lenne,ha cross akkor CRF450 vagy RMZ450
blokk felújitás a rémálmom ilyen gépnél nem lenne kevés pénz
és ezeknél 2-3éven belül már aktuális
srác irt már róla 1újságban,mondta amennyit erre a motorra ráköltött simán megvehette volna bármelyik új motort
de ö inkább magára szabott 1 250 2T yamaha WR-t
automata kuplung,kipufogó rendszer,elsö futómü,hátsófék kuplung kar helyén stb stb. motor ára szerintem max 3-400ezer lehetett
Változatlan!volt pár érdeklődő de 2 ember kivételével mindenki cserélni akar. Egyikük kiesett , a másik meg ..nem tudom majd kiderül. Látom mindenki teló olajat cserélget. Kérdeztem a versenyző barátot akit szoktam emlegetni , azt mondta felesleges cserélgetni az olajat elég akkor amikor szimeringezed. De szebb látvány tény az új olaj. Lehetne már + fok mert a fagyott talaj nem olyan gyerebe. Haverom nyúzza már a fejem hogy menjünk Ácson Ec-n. (márc 29)Csak az elég durva pálya.
Meg olyan akadályok hogy ajjaj, Nem tudom majd lesz valami.
Könnyebb motor lenne nem is gondolkoznék. Nálad mizu?minden ok?
akkor maradjon örökre S drz-je
amúgy mi az olcsó?mindenre kell költeni,drz-vel is be lehet szopni,és versenyenduro is lehet olyan hogy nem költöd rá az életed.amúgy ez nem olcsó hobby,ezt senki nem mondta.ha nincs pénz pihen a motor,ennyi.
A DRZ sajna a kategoria leg gyengébb lászeme.De olcsó és megbizható!
Ez meg elöny.Nem ugy mint a ktm és sok más erőgépe ami széthullik vagy brutál sok servizelést igényel.Ahogy mondani szokták a Drz-nek mindig legyen olaja és vize.
sokan csak azért tuningolják hogy tudjanak menözni a haveroknak hogy rommá van tuningolva a gép,én max 440esre csinálnám meg
ha milliomos lennék gyári 40ló 140kilóhoz nem túl sok
Az a baj a tuningal hogy soha nem lex kész a moci.Mindig lesz jobb cucc utána meg annál is jobb.A végén Meg ha összeszámolod a ráforditott pénzt vehettél volna komolyabb mocit is ennyiböl.A másik dolog hogy hatványos a kopás a tuninggal.Ha valami kétszeres eröt ad le az négyszeresen kopik.De a filling hogy az enyém az a lényeg.
Total Mods 49
Total Spent 1,976 GBP'
link
blokk felújitás a rémálmom
és ezeknél 2-3éven belül már aktuális
de ö inkább magára szabott 1 250 2T yamaha WR-t
automata kuplung,kipufogó rendszer,elsö futómü,hátsófék kuplung kar helyén stb stb. motor ára szerintem max 3-400ezer lehetett
Meg olyan akadályok hogy ajjaj, Nem tudom majd lesz valami.
Könnyebb motor lenne nem is gondolkoznék. Nálad mizu?minden ok?
amúgy mi az olcsó?mindenre kell költeni,drz-vel is be lehet szopni,és versenyenduro is lehet olyan hogy nem költöd rá az életed.amúgy ez nem olcsó hobby,ezt senki nem mondta.ha nincs pénz pihen a motor,ennyi.
Ez meg elöny.Nem ugy mint a ktm és sok más erőgépe ami széthullik vagy brutál sok servizelést igényel.Ahogy mondani szokták a Drz-nek mindig legyen olaja és vize.
Mert én nem nagyon tudok ilyenről...
ha milliomos lennék
Engem nem zavar nem is válaszolok neki.Elszorakozatja magát ugy is.