majd levágom jövöhéten, most nem kinlódok , meg még majd fel kéne tenni a fasza kis piros Rk láncot meg a lánckerekeket... de hagy nyuljon még ami rajta van
ma átnéztem a bowdeneket a gépen,hát kuplungnál alul 1szál már elvolt pattanva azt le is törtem a tövénél hogy ne akadjon be sehol
felül gáznál már kettö volt elpattanva ezeket is letörtem tövébe
és nincsenek 1évesek rajta,gyári japán mind kettö
ja és 1-2csavart lecserélek fényesebre,idomcsavarok is ilyenek lesznek
Igen, kábelkereskedésben kaható hajlékony vezeték, mi a forgózsámolyos kamerákat szereltük azzal. Az nem lesz olyan rideg hidegben sem. Lehet olyanra kellene cserélni.
Meg annyira nem tesz jót a hajló-mozgó kebeleknek -fok, , mert törhet a szigetelés. Nekem a első fényszórónál a vezetékek úgy jöttek ki , 2 ujjal téptem el. aztán egészen a vázig csere...
Kisfeszültségű műszerrel nehéz az ilyet kimérni. Szigetelési ellenállást kellene mérni az lehet kimutatná, csak a megger (500 V a mérőfesz) tönkreteszi az elektronikát, így minden elektronikát le kéne szedni a vezetékekről, szóval nem túl nyerő.
Yamaha XT fórumban szívott valaki ilyennel, mindjárt megpróbálom megkeresni.
Szeva!na figyu!enyémnél is , akármit csinálok mindig visszakeveredik a kábelkorbács a vázhoz és ott dörzsölődik. Jó hogy jött a téma mert le kell szigetelnem lassan nekem is.a gumi alatt a gáz! A veszélyes ahogy 2N is írta a narancs színű vezeték!
Mondjuk én benne lennék egy közös túrában is,akár hol,mondjuk egy hétvége szállással...!
Fuvarozó céggel rendelkezem,van egy vonóhorgos 9személyes buszom+trélerem is,szerintem nem lenne rossz buli!
Persze valami privát áron szét dobva!
Ha gondoljátok!
Helló !
Engem is érdekelne a drz kupa részletei. Szeretnék nevezni, de semmit nem tudok róla, hogy hol és mikor kell. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném !
volt hogy vizbe állt
megéri az árát
felül gáznál már kettö volt elpattanva ezeket is letörtem tövébe
és nincsenek 1évesek rajta,gyári japán mind kettö
ja és 1-2csavart lecserélek fényesebre,idomcsavarok is ilyenek lesznek
Kisfeszültségű műszerrel nehéz az ilyet kimérni. Szigetelési ellenállást kellene mérni az lehet kimutatná, csak a megger (500 V a mérőfesz) tönkreteszi az elektronikát, így minden elektronikát le kéne szedni a vezetékekről, szóval nem túl nyerő.
Yamaha XT fórumban szívott valaki ilyennel, mindjárt megpróbálom megkeresni.
LINK
Fuvarozó céggel rendelkezem,van egy vonóhorgos 9személyes buszom+trélerem is,szerintem nem lenne rossz buli!
Persze valami privát áron szét dobva!
Ha gondoljátok!
Engem is érdekelne a drz kupa részletei. Szeretnék nevezni, de semmit nem tudok róla, hogy hol és mikor kell. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném !