fuh hallod most szóltam haveromnak hogy szerezen már be nekem pár szint ha tud
mert kollégámat hiába kértem meg már 50szer mindig elfelejti vagy nincs ideje elmenni
de ö tápiószecsön veszi vagy nagykátán
hali skacok keresek 2004 drze-hez karbiba főfúvókát 165 volt benne de nem az igazi, és ezért egy kicsit nagyobbat akarok tenni bele kb 170vagy175-ös kellene tipp kéne hol jutok hozzá.Aki tud valamit segítsen előre is kössz
Beszéltünk a szervezőkkel, és nem kell regisztrálni, csak gyere.
A teszt az enduró, és a cross pályán zajlik, ha motorral jössz a cross pályát használhatod.
Ha netán SM a gép, én szívesen kölcsönadom.....
szia, én a bőrt ajánlom, nem szakad ki ha esel, és bírja az esőt is ne parázz, én van mikor letévedek az aszfaltról és besározom magam sisakig, de bírja a bőr!
na bakker ha ilyen még elmegy, akkor az enyém még egy évig lazán bírja, nem lesz ebből csere........
szerintem Q gyorsan cserélj láncszettet, mert úgy jársz, mint a haver, hogy a leszakadó lánc letört a blokköntvényből egy darabot és nem is lehet javítani.
Srácok aki supermotozik az milyen cuccot használ?Mármint ruhát!Most ruha vétel előtt állok és nem tutom h melyet vegyek!?Bőrt vagy cordurát!A bőr nekem biztonságosabbnak tűnik közúton mint a cordura viszont ha esik az eső és megáztatom a bőrt akkor nem tudom mi lesz belőlle!Páncél talán olyan kemény lesz szerintem!Szerintetek melyik a jobb és ti milyet használtok, mik a tapasztalatok?
mert kollégámat hiába kértem meg már 50szer mindig elfelejti vagy nincs ideje elmenni
de ö tápiószecsön veszi vagy nagykátán
Kérdésem lenne hogy te a matricákat amikből csinálod a motorra a desinget azt hol lehet kapni és milyen árban van ?
A 14 es motor ismerős
A 07 eltűnt
tavaszra patent legyen a géped
A teszt az enduró, és a cross pályán zajlik, ha motorral jössz a cross pályát használhatod.
Ha netán SM a gép, én szívesen kölcsönadom.....
szerintem Q gyorsan cserélj láncszettet, mert úgy jársz, mint a haver, hogy a leszakadó lánc letört a blokköntvényből egy darabot és nem is lehet javítani.
Kartervédő kell-e neked?
Itt van ez helyette!
meg birja