Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbik magyarország
én tisztába vagyok a gumiról amit venni szoktam,milyen talajra való
1szer szivtam be ezzel mikor még nagyon amatör voltam ilyen téren
zsir új c-12es gumit kinyirtam 2hét alatt
kemény agyagon mentem vele
magyarország magyarország igen iegn
mi igy szeretünk magyaroszág
Közepesen kemény,közepesen puha, ideál köztes gumi. Persze a kemény alatt nem az aszfaltozott utakat értik De szerintem az AC10 jobb...
szóval akkor a C06 nem igazán birja kemény talajt lehet ezért töredezik be
ami értehetö is
Hurkapityu ! Tehát 20.000ft kompletten az egész
nan vtte 36ért kompletten. Arra gondoltam,szivaccsal,markolattal,kiemelö+csavarok=20.00
0ft
Ami a képen van 130e ft.
Van még 1 gyári sm szett is féktárcsákkal Dunlop slick gumikkal új csapágyakkal,szimeringekkel 200eft.
Enduró kereket beszámolok.
C06 milyen talajra való
hali

Mi az ára a kerekeknek?

Attila
Nekem a cr-en michelin ac10 volt!Na az előtt le a kalappal!Téptem neki betonon sziklás részeken és csak kopott de az sem vészesen de a legjobb ami nekem az isten egy guminál h NEM TÖREDEZIK!Most a drz-n mitas c06 van hátul hát mit ne mondjak az kb a 3. motorozásnál letöredezett!
Most 15-ért tudtak volna nekem hozni egy M. ac10-et de sajnos nincs rá lóvém!
mitasnál jobb nem kellene nekem
Az nem rossz ár!Viszont a mitas-nak 12 körül járkál!Én úgy vok vele hogy min. mitas vagy jobb!Mivel most nincs pénzem így ha lehetne kapni még olcsóbban vmi kókány sz..rt akkor az is olyan jó lenne h nem lenne ahol netudnék átmenni!
Szabi gumit mikorra várjam?
lehet kel neki egy egész bolt vagy valami turkáló
pont egy 10-es a front gumi árra
hát akkor
köszi de képesmocin én is tudok alkatrészt.
Szabi kb mekkora a bütyök a gumikon amiket küldesz?Mikor tudod őket feladni?
Havernak Bull gumija van!Amit tok rólla mondani az az h egyenletesen kopik nem töredezik!Universalmotor-nál vette asszem nem volt túl drága!Ennyit tok rólla mondani!
nagyon bika gumi
most a Bull gumi érdekel!
tapasztalat? vélemény?
én tudok itt a képes motoron alkatrészeközt hirdeti 1 csávó ha kell meg keresem neked
DR 600 hoz tud valaki karbit + gyujtást (7 szálas) ?