Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha gumi kell, írj mailt Neki!
Külföldről hozza, valamivel olcsóbban.
akkor ezek szerint nem fogom megbánni, mert nem ócsó rá a jó gumi sajnos
Az előző gumi nekem is 160-as volt... befért csak nekem annyi volt vele a bajom hogy a felni nagyon összehúzta... lecseréltem és most 150 van... ezzel sokkal jobban lehet dönteni meg hát jobb.... nem olyan látványos de ez van..
vagy most lehet hülyeséget írtam, mindig keverem a gumiméretben h melyik szám mire utal
neked hogy fért be az a gumi? nekem a 60-as amit még előző tulaj dobott bele éri a láncot, pedig egy árnyalatnyival el is van tolva jobbra most 150/60-asat készülök venni rá.
140es a gyári SM gumi!
SziAsztok
Ma jól beszoptam a levegőszűrővel mert kitakarítottam és miután beolajoztam elfelejtettem kicsavarni rendesen... magas fordulaton nem ment sehova, gondolom én azért mert nem kapott elég levegőt! Erősítsetek meg ha így van !
Sztem,ja.
Üdv mindenkinek valakinek van 43-mas vagy 44-es alighasznált lánckereke
A tapasztalatok szerint mit megy végre 1 sm 14/44-el
Nekem 160/60-as gumi van hátul az ugye nagyobb mint a gyári!?
Sziasztok! A segítségeteket kérném, dr 125-nél(1996-7 nem tudom pontosan az évjáratot)nincs külön a váltónak olaja, amit beleöntök motorolajat az is a váltóhoz folyik?
jó kicsit nehézkes volt az elindulás de aztán ment az meg úgyis hallottad h nem nyeleltem annyira
jajj ne is mondd... majdnem 10 évet öregedtem XD
ehhez én is hozzátettem v 5 kilómétert lehet volt 10 is
Kábé akik tavaly is voltak... meg még lehet hívni embereket, valamilyen nosztalgiázás jó lenne
és kik lesznek? :D hol mikor mi ? XD
Áááá csak amolyan minitali, mint tavaly De lehet nagyobb is idén
hogy mi mi mi? :D DRZ tali kecsón? erről nem hallottam
Jövő vasárnapra tervezek egyet Egyébként április 24., szombat, II. DRZ Találkozó, Kecskemét
én ma gépeltem de csak 150 km-t... Megfájdul a fejem a széltől..
A mocit XD a Bré a szádba landol XD csak gyere le kecsóra megint
lehet csak mi vagyunk ilyen kamu motorosok
A brédet?
Ebéd utáni 4 órás delelő XD
na miaz? mindenki kidőlt már kora délután?