azt viszont, hogy hány km van benne, senki meg nem mondja, mert leveleztem azzal a fickóval, akitől az vette, akitől én vettem. Ő rakta rá a bicikliórát az SM-szett mellé, de már akkor nem működött a gyári óra. És ezt a bicajórát valszeg az előző tulaj lenullázta. Az elmondottak alapján saccperkb. 30 és 40 ezer között lehet valahol. Hülye fejjel nagyon beleszaladtam ebbe a vásárlásba, de most már legalább tudom, hogy ami szükséges volt, az ki van cserélve, és innentől csak rajtam múlik, hogy mennyire lesz tartós, és nem az előző tulaj hanyagságán..
Mennyi km van a motorban?
tanulság: ettől a pillanattól kezdve kizárólag szervízkönyves, új korától leinformálható használtmotort veszek, mert amennyit spóroltam a vételáron, annyit rá kellett költenem felújításra.. 620-ért vettem a motort, jelenleg gumikkal, meg az eddigi szervizzel már 800 felett vagyok. A jó oldala egyedül annyi, hogy innentől kb olyan a motor, mintha új lenne, és tudom, az én odafigyelésemmel még sok 10ezer km-en keresztül lesz baleset- és hibamentesen a társam, remélhetőleg
gondolhattak volna rá rendesen, hogy vonatkozzon már mindenre...
és jelent vmi kis plusz lovacskákat?
Ui.: Naggyon komoly a mocid :)