Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEm törtem össze, csak karcosak az idomok(nem tört semmi) és gondolkodom a supermotozáson, ki akartam pofozni kicsit.
A kijelzőnek meg sajna eltört az alja,vh olyan szerencsétlenül dőlt el... Semmi baja amúgy magának a kijelzőnek, csak nem tudom lefogatni rendesen, leszedni meg nem akarom...marad a szig.szalag...
Pocok összetörted a vasat?Minden sérült?amugy ezek az utángyártott ufo idomok olyan szarok hogy alig mennek fel!a légszüröre fel se ment Farokidomot most várom de remélem az jó lesz.
Orimoto mi az ára a kipuffogónak?!
Kössz az infokat srácok
Kicsit húzós azért ez a 30 rongy körüli összeg na de mind1, ami fontosabb lenne az mindnképp a kijelző. Bontottan is jó.
Köszi
Üdv.
üdv, énis offoltam magam szezonra, vigyázzatok magatokra
Csaó,Pesten motorrad-nal lehet rendelni.2hét.farokidom7e,rajtszám párba plusz a légszürö takaró asszem8e,hütöidom9e,sárvédöt kapsz akárhol4500ért
DRz re nincs!
A parilla.hu-n vagy az universalmotor.hu-n van olcsón!
Meg utángyártott v legalábbis olcsóbb idomszett is érdekelne drz-re, ha vki tud vmi jó forrást szóljon!
Köszönöm előre is!
Üdv
Szaiasztok! 2004-es DRZ-400 hoz keresnék információs kijelzőt. Nekem csak az alja sérült, ha van rá lehetőség akkor csak az alja is elég lenne.
Köszönöm!
üdv!
2001es DRZ-S sürgösen eladó!
magyarországi!
ár: 565000ft!
tel 20/9147292
van egy kipum könyök + dob
szisztok nekem van alkatrészem igaz s es hez haérdekel valakit?
Az enyém is 170-et megy óra szerint
2000-es évjárat, S-es minden gyári. Az SM-ek nem csodálom hogy nem mennek semmit ezzel a fűnyíródobbal.
okés
én meg ebben neked adok igazat mert még nem volt gyári kitt-em
ok inkább rádhagyom hogy melyik a jobb, biztos több tapasztalatod van
viszont nekem a millenium big bore henger nem hüvelyes hanem 94mm es furat nicasil bevonattal
Ebben nem lennék biztos ugyanis 4 évig nyúztam az előrő paripát az szintén fém hüvelyes volt, amior széttszedem még látszot benne a honolás, és a Big Bore Kitt is hüvelyes!
hát a nicasil bevonatos aluhenger kicsit tartósabb mint az acél hüvely
Mondok jobbat: Nekem Yamaha szervízben gyártottak másik hüvelyt 17e ft-ért és ebay-ról Wiseco dugó 40e ft
Holnap délelött Lepence SM gurulás, aki gondolja jöjjön!
valami árajánlatot kérnék tőlaed
Azért hangsúlyoztam,hogy óra szerint 170,mert valóságban 155-160 lehet,ha nem csal túl sokat az órám,amúgy full gyári kipufogó,28as karbi, annyi,h lapostetős egygyűrűs dugó meg 5 literrel beéri, tehát nincs farigcsálva csak úgy néz ki egyben van
Megegyezünk bár az az igazság annyira keveset használt hogy elpotyálni nem akarom...