szia szombaton gyertek át légyszi meg nézni karcolni a pályát aztán megyek veletek minden hova
Bárányal beszéltem nem zárkozot le töle
szerintem fog tetszen nektek is jó kis kör verseny lehet rajta nyomni
Hali!
Nekem is Lazer-m van, teljesen megvagyok vele elégedve, Angliából rendeltem, kb 20-25000Ft volt, a Fox V3 árából kijön 2db is.
Itt az oldal: http://www.dkmotorcycles.com/?...
Hasonló hibám volt nekem is én valami gumiszerű anyagból csináltam anno, (ez még yamahán volt) , egy próbát csinálj azért, azzal az anyaggal ha ez a baj, nehogy benzinre keményedjed, vagy ne adj isten szétmálik (megeszi)...
csapot szed szét mindenkép ne csak fujkál
nekem a gumi ment szét és az dugitota el teljesen
egy bör szilybol csináltam meg a formát és tökéletesen müködik
Sziasztok!
Kis segítség kéne. DRZ-m azt játssza két napja, hogy a benzincsap ON állásában nem pörög fel (elfogy a benzin a karbiból). PRI és RES állásban rendben. Ma megfújtam sűrített levegővel a csapot visszafele, és simán bugyborékolt a tankban a benzin...
Ja! A RES is vákuumos, mert csak a PRI állásban folyik a benzin.
Tehát a membrán és a vákuum szerintem rendben van. (RES állásban megy.)
Viszont szerintem dugulás sem lehet, mert (azt gondolom) PRI állásban ugyan onnan folyik az üzemanyag ahonnan ON állásból...
Köszönöm szépen!
A szerelőm is mondta, hogy ha kiakarom cserélni akkor az nem kis meló mert a gázt is le kell engedni, szét kell szedni teljesen majd feltölteni gázzal... úgyhogy inkább hadjuk.
De amit mondasz az jó ötletnek tűnik.
Köszi még1*!
ott van nem messze
Bárányal beszéltem nem zárkozot le töle
szerintem fog tetszen nektek is jó kis kör verseny lehet rajta nyomni
Hétvégére valami tervezet?
Motorozás lesz?
Nekem is Lazer-m van, teljesen megvagyok vele elégedve, Angliából rendeltem, kb 20-25000Ft volt, a Fox V3 árából kijön 2db is.
Itt az oldal: http://www.dkmotorcycles.com/?...
Dobj légyszi egy mailt, hogy mennyiért tudnál nekem két pár deknivédőt küldeni. csapvilat@fibermail.hu
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ez a One Rockstars sisak a jobb vagy egy Fox V3 Blitz?
Holnap mennék venni valamelyiket..
06-30-872-5829
nekem a gumi ment szét és az dugitota el teljesen
egy bör szilybol csináltam meg a formát és tökéletesen müködik
Kis segítség kéne. DRZ-m azt játssza két napja, hogy a benzincsap ON állásában nem pörög fel (elfogy a benzin a karbiból). PRI és RES állásban rendben. Ma megfújtam sűrített levegővel a csapot visszafele, és simán bugyborékolt a tankban a benzin...
Ja! A RES is vákuumos, mert csak a PRI állásban folyik a benzin.
Tehát a membrán és a vákuum szerintem rendben van. (RES állásban megy.)
Viszont szerintem dugulás sem lehet, mert (azt gondolom) PRI állásban ugyan onnan folyik az üzemanyag ahonnan ON állásból...
Ötlet?
A szerelőm is mondta, hogy ha kiakarom cserélni akkor az nem kis meló mert a gázt is le kell engedni, szét kell szedni teljesen majd feltölteni gázzal... úgyhogy inkább hadjuk.
De amit mondasz az jó ötletnek tűnik.
Köszi még1*!
Gyere, én folyamatosan járom a környéket, és még nem üldöztek:).