Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tervek már vannak, csak kedv kell hozzá
nyáron elrabollak talikra, ha van kedved jönni sok sok vw közé
motorkáról sem feledkeztem ám meg, rá is vár egy wellness hétvége a szervizben, ahol mindent átnéznek
Novi na csak baszuk le
hogy gondolta ezt majd otthon döglik vagy mi
ja,aksi a szobába meg ilyenek!szerintem nem gondolta komolyan
nagyon rock and rollos leszel ,
majd adok csipke motorkának és csipke autókának ébresztő csókot, mint a mesében... attól talán felébrednek, vagy örökre lerobbannak
velem minden ok, lassan lesz meló is, nekiállok gyűjtögetni, van mire...
pl : kicsi kocsi bummm bumm
szeva az mit jelent felrakot szöges gumit?
cső!ma beszéltem Novival hívtam motorozni!képzeld letélíesítette a motort
Tépj egy sorszámot, az összes ismerősöm folyton ezzel nyaggat
az igen csak tul ne altasad
te jól vagy ?
kösziii szólj amikor nyitsz én akarok lenni az első idegesítő vevőd
Csarnok felőli oldalon, de az a ház, igen.
Mire a másik felét is feltettük (vagyis inkább a főnököm, mi meg néztük bentről ahogy fagyoskodik fent a létrán ), addigra totál besötétedett...de holnap csinálok képet az EGÉSZ tábláról is...csak Neked
csókolom
jah még nem hívlak meg a temetésemre
kivettem moci meg kocsi aksit, mindketten téli álmoznak még nappal is
ez nem a 18ban van az sztk-nál?
ez csak fél tábla
szeva csaj élszmég ? mi a helyzet te nö
Business még sehogy, mert a faszszopó önkormányzat ül lassan 3 hete a papírjainkon
De cégtáblánk már van
Szeva shop assistant Hogy megy a business? Félretettél nekem valami szépet?
Szia! Én mégh nem készítettem egy szögesgumit sem, csak leírtam a több társam álltal kitapasztalt legjobb megoldást a szögesgumikészítéshez. De az én szent meggyőződésem hogy minden bütyökbe kell tenni ha azt akarod hogy kanyarodni is lehessen majd vele! Aki igazán profi a szögesgumi készítésben az "ronis" Szerintem ő minden kérdésre tudja a választ...
Tső Tső
Mi a helyzet drz falván?
szia hány csavart dobtál kerenkenként ?
Hatlapfejű önmetsző lemezcsavar, lehetőleg minél nagyobb átmérőjű, de minél rövidebb (bütyökmagasságot megméred /értelemszerűen ott ahol a leginkább kopott a gumid/, annál max. 2-3 mm-rel lehet hosszabb, különben belül kilóg a vége és kiszúrja a belsőt), fúrógép vagy csavarbehajtó és kész.

Vagy megveszed az én eladó cuccomat, viszont ebbe dupla belsőt kell tenni...
Hello!
A legfontosabb hogy jó (minimum 80% -os) gumit csavarozz be! Hátra 8 -as kapupánt csavar 35mm hosszban, és sima anyát rá (nem fog fellazulni, mert a kövek elverik a menetet a csavaron!). Ide nem kell semmi plussz védő a gumiba csak egy erősített falú belső. Előlre önmetszős lemezcsavar 30mm hosszú, de viszont nemár egy plussz belsőt vágni a gumi belsejébe. Ja és nemárt először kifúrni a bütyköket!
És ha bontott E ből veszek használt szettet az belemegy?