Kb 2 éve vettem 13-ért nagyon akciósan,ha jól emlékszem motorkiállításon. A teljesen nyitott rendszer, a sportlégszűrő kivágott házzal már kívánta a dynojet-et, mert fulladozott a motor, hozzáteszem a kivágott légszűrőház okozta a fulladozást (a túl sok levegő). Egyébként a szerelők erősen ajánlják mert nagyon durrogott a kipu és ez nem tesz jót a kipufogószelepeknek. Hangsúlyozom csodát ne várjál. Ha elölről kezdhetném, csak egy dobot raknék a motorra, bár a powerbombbal az alulról megnövekedett nyomaték nagyon fontos volt, hogy tökéletesítsem egykerekező tudásomat!
A kipuf. töméshez csak annyit akarok,hogy az enyém most lett megcsinálva /kerámia gyapottal kb 1200 fokot bír / de király lett!
ha érdekel megkérdezem a cimbimet!
Mióta kell a két tükör?Mikor én vizsgáztam csak a balos volt kötelező.Egyébként nekem most is csak ott van fent,a jobbosban minek nézegessem az út szélét.
Én itt vettem 1 sráctól volt 2 neki 1 ami a motorján volt meg ez az új,annyi h ez rmz-250-re való szal összekötő csövet kell rá csináltatnom meg már úgy tervezem hogy a leömlőt is megcsináltatom! csak 50 volt a dob a leömlő meg összekötő 30 lenne szal elég "sokba" lesz mire kész lesz
Szóval nem tudok neked a gyapot-ban segíteni,de szerintem v.mi jobbfajta gyapot tökéletesen megteszi!
Üdv Dávid!
Öszinte leszek nem lett igazán érezhető változás a dob felrakás után.Vagy mégis. Én azt vettem észre hogy a nagy hangtól azt hiszed ,hogy hu de jobban megy a moci de ez érzéki csalódás. Viszont miután feldobtam a megabombos leömlőt, na az már érezhető volt. Lentröl sokkal jobb lett viszont fentröl veszített, amit dynojet sem tudott orvosolni és a légszűrő sem. Szerintem szép hanja van.Te hol vetted a tiedet? Mert az enyémben már cserélni kellene a tölteléket.forgalmazzák nálunk?
Vízmosásba lefele kb5-6m, fasza sár, a lábam lecsúszott a fékről ezért a gép korrektül gyorsult lefele, majd egy gyors leugrás, a motor meg úgygondolta, hogy nekimegy a fának! Hát ennyi! Én meg csak
De még 1 kérdés dinojet-et mennyiért vetted bele és ajánlod?
A kipuf. töméshez csak annyit akarok,hogy az enyém most lett megcsinálva /kerámia gyapottal kb 1200 fokot bír / de király lett!
ha érdekel megkérdezem a cimbimet!
Én már így vettem de itt Szegeden az egyik havernál van ,ha érdekel megkérdezhetem.
Hol vetted azt a lámpát?Faszán néz ki!
Szóval nem tudok neked a gyapot-ban segíteni,de szerintem v.mi jobbfajta gyapot tökéletesen megteszi!
A szombat jó, de majd
Öszinte leszek nem lett igazán érezhető változás a dob felrakás után.Vagy mégis. Én azt vettem észre hogy a nagy hangtól azt hiszed ,hogy hu de jobban megy a moci de ez érzéki csalódás. Viszont miután feldobtam a megabombos leömlőt, na az már érezhető volt. Lentröl sokkal jobb lett viszont fentröl veszített, amit dynojet sem tudott orvosolni és a légszűrő sem. Szerintem szép hanja van.Te hol vetted a tiedet? Mert az enyémben már cserélni kellene a tölteléket.forgalmazzák nálunk?
(Kapott " új ruhát"...,
szomaton jó a szerelgetünk ?