egyébként szerencséd van hogy, a hátsó lánckerékre akarta feltekerni a láncot, mert ha az elsőre csavarja így fel akkor a blokknak SANYI lett volna!
a biztosítós patentszem nem a legjobb megoldás, mert idővel a biztosítós alátét kikopik, és szétesik inkább tegyél nittelős patentszemet
Ha a deknit vagy a kuplung részt nem lyukasztotta át a lánc akkor szerintem össze teheted a két kezed! Elég szépen el tudja intézni a könnyű kis magnézium/alumínium öntvényt az elszakadt lánc...
Ma kerestem pár idom gyártót, sajnos csak 3db címet találtam, egyikük most válaszolt : 30 00Ft/db a fejidom!
Ha valaki tud műanyagost, küldje el az e-mail címét,háta találok olcsóbbat!Köszönöm előre is!
KÉRDÉS MINDENKIHEZ:
jártatok már úgy hogy elszakadt a láncon a patentszem? mert én igy jártam tegnap.
Veszek új patentszemet és visszateszem ezt a láncot, nincs benne még 3000 km se, egyszer se volt még utánfeszítve.
Nekem DR 600 volt ezelótt 3 éve, de az sem volt egy vészesen nehéz kuplung, az előző 200 as EXC (2000 évj) meg hidraulikus volt de azt se mondaném könnyűnek, viszont havernak a GAS GAS fse450 (2005) az tényleg egyújas hidraulikus,szinte el se hittem
Nemtom hogy a DRZ kuplungja mennyivel erősebb, de nekem a kisDR-é simán egyujjas volt - pedig gyanítom hogy még az eredeti, 13 éves bowdennel üzemelt...
a biztosítós patentszem nem a legjobb megoldás, mert idővel a biztosítós alátét kikopik, és szétesik