Sziasztok drz-e hez keresek fejidomot lámpával cakk pakk meg venném ha esetleg valakinek van elfekvőben vagy valahol tud ahol beszerezhetek egyet azt nagyon meg köszönném előre is köszi mindenkinek
Holnap körbetelefonálom a társaságot, és legkésőbb szombaton mondok pontos létszámot.
Nekem van még mit szervizelni a hétvégi S.babodi túra után.
Hátsó kerékcsapágy+ egy kis leömlő reparálás:
Engem érdekelne, hogy milyen LTZ-t kínálnál, pl. az én 2001'-es DRZ E gépeért cserében, sosem lehet tudni...
Elérhetőségeim vannak, katt a nevemre...
(pénteken épp megyek is Szegedre)
Nekem itt Békés megyében akkor elég borsos árakat mondtak erre a csapágyakra?
Most van szétszedve és holnap megyek keresgetni!
Remélem találok jó árban!
Hát pár hete néztem utoljára.Fehér füstöt nem látok kijönni a kipufogoból.A kieggyenlítőtartályomba éppen csak pár csepp szokott leni most utánnatöltöttem lett benne kb 0,5 dl.Arra tudok még gondolni hogy utoljára mikor néztem a vizemet akkor nem tekertem rá teljesena fedelt pedig mindig duplán ellenörzöm, mert mikor megfogtam hogy letekerem tiszta redva volt.
az nem egy fogyós fajta :) nézd meg hogy szivárog e a hűtüd vagy csöved vagy esetleg a vizpumpa környékén, mikor nézted utoljára...legroszabb esetben meg hengerfejes is lehet de akkor nyomja a "gőzt" a kipufogón
http://robogotuning.hu/sct/854...
Bocsi utána rájöttem hogy van adatlapod.
üdv.
Holnap körbetelefonálom a társaságot, és legkésőbb szombaton mondok pontos létszámot.
Nekem van még mit szervizelni a hétvégi S.babodi túra után.
Hátsó kerékcsapágy+ egy kis leömlő reparálás:
Engem érdekelne, hogy milyen LTZ-t kínálnál, pl. az én 2001'-es DRZ E gépeért cserében, sosem lehet tudni...
Elérhetőségeim vannak, katt a nevemre...
(pénteken épp megyek is Szegedre)
Viszont valami túra endúró érdekelne helyette.
holnap intézem.
Most van szétszedve és holnap megyek keresgetni!
Remélem találok jó árban!
olcsóbb kategória érdekel majd mondtam már
Ha valakit érdekelne DRZ, tudok újabb képeket is küldeni e-mailben!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Tud valaki hozzávetőleg árat mondani 400E-hez kerékcsapágy árakra? Első hátsót cserélnem kell!
(bocsánat a minőségért,nem volt kedvem összerakni rendes gépem)