Annyiért leharcolt retek állapotút kapsz. 50ezer pluszban az átírás, ugyanolyan kényelmetlen hosszú távon mint az apriliád, eszik 5-6 litert, fenntartása ugyanannyi mindkettőnek. E-ben 1500anként olajcsere, S-Sm-ben 6000ként. Pénz nélkül inkább ne vegyél ilyesmit, főleg ne olcsót.
Szeretnék pár kérdést feltenni, aki tud, légyszi segítsen nekem és válaszoljon :)
Szeretnék beruházni ősszel egy Suzuki drz 400-ra. kb. 450.000Ft-om lesz kb. addigra, ez elég lesz egy jobb állapotúra? A 40lóerős és az 50lovas közt mi a különbség (nem a lóerő többletre gondolok, azt értem :))? Ha rendszámosat veszek, akkor milyen plusz költségekkel kell még számoljak ? (átírás, eredetiségvizsgálat, ilyenekre gondolok, hogy ezek mennyibe kerülnek). Mennyit fogyaszt átlagban? Kényelmes-e? Nekem 50es supermotom van, elég kényelmetlen :/ (Aprilia MX 50). Illetve mennyibe kerül egy ilyen motor fenntartása (benzinköltség nélkül)?
Köszönöm előre is, aki megválaszolja :)
Szeretnék beruházni ősszel egy Suzuki drz 400-ra. kb. 450.000Ft-om lesz kb. addigra, ez elég lesz egy jobb állapotúra? A 40lóerős és az 50lovas közt mi a különbség (nem a lóerő többletre gondolok, azt értem :))? Ha rendszámosat veszek, akkor milyen plusz költségekkel kell még számoljak ? (átírás, eredetiségvizsgálat, ilyenekre gondolok, hogy ezek mennyibe kerülnek). Mennyit fogyaszt átlagban? Kényelmes-e? Nekem 50es supermotom van, elég kényelmetlen :/ (Aprilia MX 50). Illetve mennyibe kerül egy ilyen motor fenntartása (benzinköltség nélkül)?
Köszönöm előre is, aki megválaszolja :)
A műanyag pedig...?
De szerintem az is e.körül.
üdv.
Milyen hasonló kaliberű motor van még ilyen árban , mint a drz 400-as?
vagy ha mégis akkor nem szóltam
üdv.
Ok minden?
Erő külömbség van?
üdv.
drz-re tudna valaki váltókart, vagy hogy mennyi az új ára?
Én csak itt találtam de az ára horror
link