Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.btosports.com/c/FOX... :)
tőlük!
gregp@btosports.com ő vele levelezem le a dolgokat ha nincs kirakva a honlapra írjál neki,hogy tudnak e szerezni !
de van régi mezből is annyi mint az állat meg most jöttek meg az újak :)
a Saleeket érdemes nézni 1éves kifutott cuccok de féláron kb .
emlékszem hogy irtad....de arra má nem hogy kiktől hozod...írd le mégegyszer ha lehet
vadászok egy mezt és má seholnincs a világon....
a bizniszem amúgy nem rontod mer én azt az árat irtam amennyibe nekem volt....szóval nincs is biznic
Hello
Szükségem lenne a DR600 S teljes kábelezésére,akár ha van valakinek komplett kábelkötege,vagy valaki aki elkésziteni ,minden segitségre szükségem lenne.Segitsetek mert nem tudok mocizni.
Köszi előre is..!
hacsak nincs benne diff :)
gatyát még nekem is venni kell cska agresszíven fogyasztom még magam :)
amúgy ajnálom a fox bomber kesztyűt én vettem 2párat nagyon bírják a strapát aszfaltra meg terepre is jó .
jaja amcsiból jó hozatni :) nem akarom rontani a businessed de lehet már régebben írtam én kiktől szoktam hozni ők nagoyn korrektek mastercardal fizetek USPS hozza a csomagot 5-10nap eddig még nem fogták meg a vámon!
Fox Montage V3 bukó XLes postával együtt volt 42ezer ..... itthon hagyne mondjam mennyi :D
nem,hétfön jön haza a csávó,olaszba van!
Kakukk!
Megvetted a kerékpárt
Hello !
DR600-hoz keresek komplett kábelköteget,ill.aki tud címet akár az átvezetékeléséhez kérem segitsen !
Köszi
Köszi, bár enyemen nincs olyan kapcsolo. E-m van! De ha tévedek sorry! Szoval akkor a főfékhengernél kell okoskodni? a rugó enged annyit? vagy nyújtsam?
Namég 1x, mert nem annak válaszoltam aki kérdezett :)
Igen, és a féklámpa kapcsolóját se felejtsd el hozzáállitani! Az is ott van a környéken.
Igen, és a féklámpa kapcsolóját se felejtsd el hozzáállitani! Az is ott van a környéken.
néhány cucc eladó. 20 377 9746 tel.
A föfékhengernél a rudazatnál probáld.
Lehet valahogy lejjebb allitani a hatso fek pedaljat?
ok.köszi elöre is
Hivatalosan csak a lábtartó az akadálya,bár már többen kifejezték aggodalmukat a hátsó segédvázat(alu) illetően
Jó vót....510-es is meg a 610-es is...de valamiér a 610-es jobban teccett...
Jó lenne ilyen "hobbi" motornak ilyen kis agressziv játékszernek...pályára...
Hali.
Mi is tervezzük Kakucsot meg ezt a Visontát kéne megnézni.
Jó volt a Husky?
Üdv.BoB.
hi
amcsiból rendeltem őket....találtam 2-3 céget akik szállítanak worldwide-ba
ilyen gatyó kb32-33...mezek 6-7 be vannak....ha érdekel....nézegess körbe a fox honlapján...és ha van konkrét cucc ami teccik...megnézzük mennyiből van itthon....
ennyit tudok segíteni
http://www.motoride.hu/cikk_di...[cikk_display][keyvalue]=22
Raptor 700? Kezdésnek túl erős lesz!
nincs müszerfala,de lehet rá tenni.Ha van lábtartó akkor lehet 2személlyel.
sziasztok DRZ-E lesz valószínűleg a következő moci.alkalmas kétszemély szállításra, van neki műszerfala? milyen évjárattól érdemes megvenni.
xenomorph!motoride.hu és ott megtalálod az elérhetöségnél jobb oldalt!dunlop d752 sport vagy ilyesmi!