Hello!
Remélem nem baj h ide írok, sajnos nincs gn téma, még megpróbálok 125 4t-be is írni. Szóval a probléma: gn 125-ös motorom van, viszont a karbiba bele van rohadva a réz levegőcsavar. Próbáltuk torx-al kiszedni, de csak elnyalta, szóval teljesen esélytelen, max kifúrni lehetne, ami egyáltalán nem biztos h jó lesz. Használtan néztem mindenhol már, de egyszerűen nem találok, vagy e-bay-en 20k-ért egy használt szutykot... kínait nem akarok rá venni, mert lehet rosszabb lesz mint most. Elvileg a tu/gn/gs/dr 125-be ugyan az a blokk van, tehát gondolom a karbik is megegyeznek, ezért is írtam ide. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy valami hely, ahol lehetne kapni? (célszerű lenne bp-hez közel) Köszönöm a segítséget előre is
Sziasztok!
A Veszprém környéki endúrósok sajnos igen csak megfogyatkoztak körülöttem. Kifejezetten 7 végéi (nem hard cross!) endúrósokat keresek, akikkel el lehetne menni pár szombat vagy vasárnap délutáni nagyobb lélegzetvételű terepkirándulgatásokra. Egész évben motorozgatom (összesen kb 10-11 ezer km/év), és engem inkább a földes utas nem NEM motor leamortizálós (mezei + erdős) túrák érdekelnének. A teljesen kezdők jelentkezését is szívesen várom! :)
Nekem ez a 3. éve, hogy K&N légszűrő van bent, és semmi baja nincs neki tőle. Igaz, hogy én csak aszfaltozok a mocival, szóval port azt nem nagyon kap. Nem tudom te hol akarod használni? De a szívó hang az sokkal brutálisabb lett tőle, az biztos! Én 3-400 km-enként kiszoktam pucolni, és befújom légszűrő spray-vel aztán már lehet is újra csapatni.
Hali.
Szerintem ne rakj bele.
Én már sok drz-vel találkoztam amibe ilyen szürő volt és ha nem takarítod 50-100km enként újjíthatod a blokkot pár hónap múlva.
Úgyhogy haggyad szerintem.
üdv.
Remélem nem baj h ide írok, sajnos nincs gn téma, még megpróbálok 125 4t-be is írni. Szóval a probléma: gn 125-ös motorom van, viszont a karbiba bele van rohadva a réz levegőcsavar. Próbáltuk torx-al kiszedni, de csak elnyalta, szóval teljesen esélytelen, max kifúrni lehetne, ami egyáltalán nem biztos h jó lesz. Használtan néztem mindenhol már, de egyszerűen nem találok, vagy e-bay-en 20k-ért egy használt szutykot... kínait nem akarok rá venni, mert lehet rosszabb lesz mint most. Elvileg a tu/gn/gs/dr 125-be ugyan az a blokk van, tehát gondolom a karbik is megegyeznek, ezért is írtam ide. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy valami hely, ahol lehetne kapni? (célszerű lenne bp-hez közel) Köszönöm a segítséget előre is