Amúgy a kipuffodat megműthetjük, ha tényleg annyira gáz, de akkor is át kell jönnöd hozzám, mert a lángvágómat nem tom a moci után akasztani. Vagy ha annyira fázol, akkor feldobom utánfutóra. De ha lepottyan akkor tüzijáték lesz
Tele van az acetilén, friss 1 hetes
Na meg szalonnát is süthetünk majd 1800 fokon
De jobban jársz azzal a linkkel, amit küldtem, amúgy is rádfér egy fogyókúra
Na vagyok.... Csináld meg, amit megírtam, és kutya bajod sem lesz utánna. A moci meg okés ha jólvan, mehetünk ,,szántani"
Jövő hetem már 1 picivel lazább lesz, Átjövünk földutakon soltra, itt legalább tom merre kell menni
Így legalább te is megúszod, és most nem fogom a szőlőben az orcádba dobni a homokot... A múltkori a kanyarban is véletlen volt, de annyira a seggemben voltál..... Meg a mély cuccban belengett.... Muszály volt húzni, mert vagy felborulok, vagy .............. na mindegy, jó legyél, és majd okításnál holnap felcsöröglek....
én jobban szeretek Dórikám mellett itthon. De ki&&sztak velem a vezényletben, most jövő hét szerdánál előbb nagyobb gurulásokra nem lesz időm, mert én is megyek 2 nappalost 2 éjjel röviddel, meg nappal-éjjel megint. De szombaton akkor is átmegyek a szerelőmhöz, megrendeltem a fékbetéteket előre, meg a kipuff is meg lesz műtve, addig elmegyünk a csárdába egy 32 centis pizzát betolni. Meg vagy hívva, persze sör nem lesz, mert a sünik elszedik a kis rózsaszín kártyát akkor. Visszafelé meg leccsekolhatnánk a dobot ahol múltkor voltunk az 52-es mellet a kígyós jobb oldalán. Tudod, ott ahol azt a kiszáradt tavat, meg birkalegelőt találtuk, annál a betonizénél a dombtetőn.
DRZ 400 E