Ez is erős, de ha nagyobbat akarsz drz formációban, akkor 525exc abból is lehet mindent csinálni, csak 1picit drágább, de te tudod. Majd vissza fogod még sírni a dörzikét
Remélem csütörtökön egyben hazaérek
Hajnalban megyünk a Mátrába túrázgatni, de csütörtökön este (remélem) már itt leszek, addigis,
jó fröcskölést mindenkinek!
én a krosszgumit mindigmagamcserélem,csakazsm-et viszem gumishoz mert sajnálom összebaszni a szép fekete excel felnit
Van gumis a faluban, kikapom a kereket, és elviszem.
A szomszédok is hozzászoktak már a zajhoz meg a füsthöz
Szerencsére öregek laknak itt, és csak azt mondják szakadó esőben, hogy ,,ez nemnormális ilyen időben......."
Pedig akkor jó igazán fröcskölni, amikor csak hazaérve ott tiszta a moci, ahol ülök
De általában belsővel, mert én durranásig le szoktam pörkölni az utcában
a-a aszfalton nem bütyközök
SM kerekekkel nyomom
Van 17 colos excel faCCCa fekete neoncsíkocskákkal
Ugyanis nincs emelőm, úgy szoktam egy farönkre feldobni
Hát aszfalton 3-ba feljön, de még van mit gyaksziznom, ma is voltam kint, igaz homokban, de még mindig max 10 méter
Hát ebben semmi extra...... 17es SM kerekekkel én is megtom csinálni. Terepen 140-es gumival csináld meg
Nekem sem megy amúgy, felemelni megtudom, de megtartani nem
Főleg most jó csúszós az erdő
15/45-ös áttétel van, meg elkapar? Lehet ezért? Kb. 20 méter után vagy hátrabillen vagy lepottyan....... Biztos van valami trükkje
Fűzött sm-szettet keresek, távtartókkal, fékadapterrel, féktárcsákkal és gumikkal (ha lehet)!
Árakat és fényképeket a következő mail-re küldhettek:
rottarbence (kukac) gmail (pont) com